Verdedig de keuken tegen onbroden in de Overcooked! 2 DLC Night of the Hangry Horde Nieuws | 13 juni 2019 21:25 | Auteur: Paul H.

Vers uit de oven: Nintendo speelde zojuist de nieuwste DLC van Overcooked! 2!

Ondanks dat er veel aankondigingen zijn gemaakt tijdens de E3 Nintendo Direct, staat de Nintendo Treehouse Live bekend om diverse onthullingen en aankondigingen. Zo ook Overcooked! 2: enig woord over DLC ontbrak in de E3 Nintendo Direct maar werd plots getoond tijdens de livestream van vandaag.

De nieuwe content draagt de titel "Night of the Hangry Horde" en brengt een twist op de klassieke chaotische gameplay van de Overcooked!-serie. Nieuw zijn acht verschillende horde-levels waar je je keuken moet verdedigen tegen zwermen van onbroden, enorme zombieappels en snelle zombiepepers. Door ze eten te voeren laten ze je keuken met rust en verdien je munten om bijvoorbeeld reparaties uit te voeren. Naast deze speciale keukens zijn er ook negen spookachtige reguliere keukens toegevoegd, evenals drie nieuwe Kevin-levels.

Naast nieuwe levels is er ook een hoop andere content geïntroduceerd. Er zijn drie nieuwe recepten, een handige guillotine en vier griezelige chefs. Ja, een guillotine: in plaats van snijplanken kun je nu met een druk op de knop meerdere ingrediënten in één keer in stukjes hakken!

Night of the Hangry Horde is per direct beschikbaar voor Nintendo eShop met een prijskaartje van €8,99. Voor €16,99 bezit je de Season Pass, waarmee je toegang hebt tot Campire Cook Off, Night of the Hangry Horde en een derde DLC, die later dit jaar verschijnt.7
Next articleDoug Bowser en Takashi Tezuka spelen Super Mario Maker 2 Previous articlePhil Spencer wil Xbox Game Pass op ieder systeem, mogelijk ook...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Overcooked! 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €24,99
Genre: Party
Ontwikkelaar: Team 17 / Ghost Town Games
Uitgever: Team 17
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1 - 4
Releasedatum: 07 augustus 2018

Screenshots