Oogst als een godin in Sakuna: Of Rice and Ruin voor Nintendo Switch Nieuws | 14 juni 2019 11:01 | Auteur: Erik | Bron: XSEED Games

Edelweiss en XSEED Games kondigen Sakuna: Of Rice and Ruin aan voor de Nintendo Switch, een combinatie tussen een boerensimulator en hack-and-slash-actie.

In Sakuna: Of Rice and Ruin speel je als Sakuna, een nogal verwende oogstgodin die verbannen is naar een gevaarlijk eiland. Dat zal haar leren! Of eigenlijk jij, want op dat moment neem jij haar rol op je. Jij moet bewijzen dat je de titel van oogstgodin nog steeds waardig bent.

SakunaOfRiceandRuin_NintendoSwitch_Art

Hier komt een unieke combinatie van gameplay om de hoek kijken. Aan de ene kant zaai en oogst jij rijst voor de bevolking op het eiland, en aan de andere kant maak je gehakt van hordes monsters. Het een in drie dimensies, het ander in twee. Tijdens de actiemomenten ontvouwt het spel zich als een waar hack-and-slasher en dien jij met snelle bewegingen je godenkrachten in te zetten.

Tijdens het Nintendo Treehouse hebben ze Sakuna: Of Rice and Ruin gespeeld (check de video hieronder)! Hier laten ze mooi beide kanten van het spel zien. Enerzijds tonen ze het eiland en hoe je je rijst en graan oogst, terwijl anderzijds de aanvallende vaardigheden van Sakuna's hemelse sjaal naar voren komen. Leuk detail: de grondstoffen die je tijdens gevechten verzamelt, kun je gebruiken om eten te bereiden voor je mede-dorpsbewoners. Tijdens het opsmikkelen deze maaltijden leer je veel over de achtergrond van deze personages.

Sakuna: Of Rice and Ruin komt deze winter naar de Nintendo Switch.

Next articleNintendo Minute focust zich op Cadence of Hyrule en Overcooked!... Previous articleE3 van 2020 krijgt datum

Reacties van gebruikers

Avatar
Mink | 14 juni 2019 13:05 | #286964
Dit ziet er echt heel tof uit!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Sakuna: Of Rice and Ruin

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Simulation RPG
Ontwikkelaar: Edelweiss / XSEED Games
Uitgever: Marvelous
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 20 november 2020

Screenshots