Konami ontwijkt microtransacties voor Contra Rogue Corps Nieuws | 15 juni 2019 12:01 | Auteur: Mink | Bron: 4Gamer

Konami heeft gesproken over het gebrek aan microtransacties in Contra Rogue Corps voor de Nintendo Switch.

Contra Rogue Corps is een Nintendo eShop-titel waar je met vier spelers samen kunt werken om alles aan gort te schieten. In deze shoot-em-up speel je met bekende Contra-personages en zelfs enkele gekkigheden zoals een pandabeer. De Contra-serie is al een tijdje weggeweest en maakt nu op de Nintendo Switch een comeback.

In een interview met 4Gamer heeft Konami bevestigd dat het spel geen enkele vorm van microtransacties heeft. Volgens Director en Producer Nobuya Nakazato gaat het de ontwikkelaars meer om de funfactor. Hij zei (vertaald):

"We wilden een game maken met veel plezier en waarbij je niet teveel moest nadenken, dus we hebben ze niet toegevoegd. Als je mensen kunt laten schieten en plezier kunt geven, dan is dat genoeg.

Contra Rogue Corps is een twin-stick shooter, dat is iets anders dan voorheen. Klassieke eindbazen kennen een terugkeer in deze titel. Kun je niet wachten om deze bazen te vernietigen? Contra Anniversary Collection kun je nu alvast aanschaffen."


Contra Rogue Corps verschijnt op 24 september voor de Nintendo Switch eShop.
Next articleFrisse Nintendo Switch-commercial zet Vaderdag in het zonnetje Previous articleGeen traditionele multiplayer in Doom Eternal

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Contra Rogue Corps

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: Konami
Uitgever: Konami
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 24 september 2019