Grezzo verantwoordelijk voor remake van The Legend of Zelda: Link's Awakening Nieuws | 19 juni 2019 11:33 | Auteur: Ricardo | Bron: Twitteraccount Jason Schreier

De remake van The Legend of Zelda: Link's Awakening voor Nintendo Switch ligt in de ervaren handen van ontwikkelingsstudio Grezzo.

De naam Grezzo doet wellicht een belletje rinkelen bij menig Nintendo 3DS-bezitter en niet in de laatste plaats ook bij fans van de The Legend of Zelda-serie. De ontwikkelaar is namelijk verantwoordelijk voor diverse games die verschenen voor Nintendo 3DS zoals Ever Oasis. Maar bovenal heeft de studio toch de status verkregen als dé ontwikkelaar bij uitstek om remakes aan over te laten. Zo bracht de studio Luigi's Mansion, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, en The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D naar Nintendo 3DS.

Grezzo is dan ook zeker geen onbekende als het gaat om The Legend of Zelda. Jason Schreier van Kotaku hield een interview met serie-producer Eiji Aonuma, waarin hij ontdekte dat Grezzo ook ditmaal het vertrouwen van Nintendo krijgt om aan de The Legend of Zelda-serie te werken: Grezzo is de partij die werkt aan The Legend of Zelda: Link's Awakening voor Nintendo Switch.

The Legend of Zelda: Link's Awakening verschijnt op 12 september 2019 voor Nintendo Switch.


Next articleRetro Studios op zoek naar Art Director voor Metroid Prime 4 Previous articleAstral Chain ook in co-op te spelen

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Grezzo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 20 september 2019

Screenshots