E3 beelden van Lost Words: Beyond the Page Media | 19 juni 2019 23:00 | Auteur: Martijn | Bron: IGN

Nog voor de E3 werd Lost Words: Beyond the Page aangekondigd voor de Nintendo Switch. Nu zijn meer E3-beelden van dit verhalende avonturenspel naar buiten gebracht.

Lost Words: Beyond the page wordt gemaakt door uitgever Modus Games en ontwikkelaar Sketchbook Games, gebaseerd op een verhaal door schrijfster Rhianna Pratchett. Het is een avonturenspel met een overkoepelend en gevoelig verhaal, over krachtige thema’s als liefde, relaties, verlies en rouw. Het spel won tijdens de ontwikkeling al verschillende waarderingen en prijzen, waaronder voor ‘Best Indie Game’ bij Game Connection Paris en ‘Special Selection Indie Award” bij Reboot Develop.

Eerder verscheen voor Lost Words: Beyond the Page de volgende trailer:


In Lost Words: Beyond the Page speel je de rol van een jong meisje, dat avonturen meemaakt in de fantasiewereld Estoria. Spelers spelen letterlijk met woorden, om puzzels op te lossen en unieke platformelementen te doorlopen in een veranderend en wonderbaarlijk landschap. Het spel belooft één van de meest ontroerende en onvergetelijke indie-titels van 2019 te worden, door een geweldig samenspel van gamedesign, verhaal en muziek.

Intussen heeft IGN meer gameplaybeelden van het spel naar buiten gebracht, die zijn opgenomen tijdens de E3. Lost Words: Beyond the Page verschijnt in december 2019.

Next articleKensuke Tanabe: Metroid Prime 4 niet bij E3 2019 vanwege focus... Previous articleSuper Mario Maker 2 - In drie stappen je eigen level bouwen

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Lost Words: Beyond the Page

Platform: Nintendo Switch
Genre: Puzzel Adventure
Ontwikkelaar: Sketchbook Games
Uitgever: Modus Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q4 2019