Eiji Aonuma spreekt over mogelijkheid The Legend of Zelda Maker Nieuws | 20 juni 2019 12:52 | Auteur: Mink | Bron: Kotaku

Eiji Aonuma heeft gesproken over de mogelijkheid van The Legend of Zelda Maker.

In een interview met Kotaku heeft Deputy General Manager & Producer Eiji Aonuma gesproken. Hierin werd onder meer gesproken over de remake van The Legend of Zelda: Link's Awakening voor de Nintendo Switch. Eiji vertelde (vertaald):

"We hebben de originele versie duidelijk verbeterd, dat wilden we graag doen. Maar we wilden ook de herinnering van het origineel behouden - wat de essentie van de game was en is. Als je het origineel hebt uitgespeeld, zal de remake nog indrukwekkender zijn."


Niet veel later in het interview werd er gesproken over de Chamber Dungeon, een manier om zelf kerkers te bouwen. Kotaku vroeg of er een The Legend of Zelda Maker in het verschiet zit, Eiji Aonuma zei (vertaald):

"Ik kan de toekomst niet voorspellen, maar als mensen veel plezier halen uit het zelf maken van dungeons, dan zal ik dat zeker niet vergeten."


The Legend of Zelda: Link's Awakening verschijnt op 20 september voor de Nintendo Switch.
Next articlePokémon Sword & Shield Previous articleGerucht: Nintendo Switch Mini in de maak, Chinese accessoires...

Reacties van gebruikers

Avatar
MichaelNight | 20 juni 2019 13:43 | #287126
Ja doe maar, doe ook meteen metroid maker, kirby maker, donkey kong maker, yoshi maker, xeno maker, star fox maker enz..
Avatar
FalconPawnch | 20 juni 2019 16:12 | #287134
collapse
pfff dit gaat nooit werken. iig niet voor een 3D game. de NES versie zelda zou nog kunnen, dan is het RPG-Maker achtig, maar ik denk dat dit een beetje onrealistisch is om te vragen. Platformers zoals Super Mario zijn ideaal voor het zelf maken, dat is gebleken, maar een puzzel/adventure game als Zelda is een heel ander verhaal en ik denk dat het niet iets is wat je online wilt spelen wat door anderen gemaakt wordt.
Avatar
Mink | 20 juni 2019 16:49 | #287135
Reactie op post #287134 van FalconPawnch
Zo kijk ik er ook al een tijdje tegenaan. Een platformer is totaal anders dan een open-world puzzle adventure game. Ik heb absoluut geen vertrouwen in de fanbase dat ze goede The Legend of Zelda-spellen kunnen maken. Wellicht maken ze wel een The Legend of Zelda: Dungeon Maker of iets dergelijks, dat zou nog wel enigszins kunnen werken.
Avatar
koekiemonster | 20 juni 2019 18:38 | #287136
Nice, kom maar op!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Grezzo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 20 september 2019

Screenshots