Framerate Daemon X Machina flink verbeterd volgens Marvelous Nieuws | 20 juni 2019 20:37 | Auteur: Erik | Bron: Dengeki Online

Spelers kunnen gerust zijn: Daemon X Machina loopt een stuk beter sinds de demo begin dit jaar!

Dit laat Kenichiro Tsukuda, director bij Marvelous, weten aan het Japanse nieuwsmedium Dengeki Online. Hij spreekt over een 'meer gestroomlijnde' ervaring. De feedback die spelers op de demo van de mechgame hebben gegeven, is verantwoordelijk voor deze verbeterde framerate. Bij de release moet blijken in hoeverre dit doorgevoerd is.

Dit is overigens niet de enige aanpassing die First Studio en Marvelous aan het spel hebben gedaan. Zo is het nu onder andere mogelijk om automatisch te richten op vijanden met bepaalde uitrusting, kun je van verder weg voorwerpen van verslagen Mechs jatten en zijn er motion controls toegevoegd. Bekijk de volledige lijst aan aanpassingen in de Demo Feedback Trailer (zie hieronder).

Prototype Missions-demo
In februari kon je de Prototype Missions-demo downloaden van Daemon X Machina. Deze gaf je alvast een voorproefje van het vechten in groteske robots. De demo had daarnaast een een dieper doel: feedback van spelers. Middels een enquête kon je laten weten wat je van de game vond en wat je graag verbeterd zou willen zien.

Daemon X Machina ligt vanaf 13 september in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. Wat je kunt verwachten naast stoere robotgevechten? Bekijk hier alvast een glimp van het verhaal!

Next articleBloodstained: Ritual of the Night bevat gamebrekende fout Previous articleNintendo brengt samen met Hot Wheels Mario Kart-speelgoed naar...

Reacties van gebruikers

Avatar
Kuemori | 06 juli 2019 19:10 | #287283
Dat verhoogt de kans dat ik DXM ga kopen. Damn fine coffee

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Daemon X Machina

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action
Ontwikkelaar: First Studio
Uitgever: Marvelous
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 13 september 2019

Screenshots