My Nintendo kondigt eerste fysieke beloningen aan Nieuws | 28 juni 2019 10:30 | Auteur: Martijn | Bron: Nintendo

Het leek iets uit het verleden, maar de eerste fysieke beloningen zijn aangekondigd voor My Nintendo. Mogelijk volgen er meer in de toekomst.

Per 30 september 2015 stopte Nintendo met het Club Nintendo-beloningsprogramma. Hoewel dit spaarsysteem niet bepaald ideaal was, kon je er wel voor fysieke verzamelitems en andere beloningen sparen. Daarvoor in de plaats kwam My Nintendo, dat werd gelanceerd op 31 maart 2016. Tot nu toe leken de beloningen van My Nintendo uitsluitend digitaal, ook in de vorm van kortingen.

Daar komt nu verandering in, want intussen zijn de eerste fysieke beloningen aangekondigd voor Europa: een drietal posters en twee T-shirts van Splatoon 2.

splatoon2_posters_01

De beloningen zullen exclusief verkrijgbaar zijn via My Nintendo. De posters kosten 300 platina punten. Ze zijn geprint op hoge kwaliteit 170 gr/m² glanspapier, met een formaat van 70 X 50 centimeter. De drie thema's zijn 'Splatoon 2', 'Octo Expansion' en 'Final Fest Splatocalypse'. De posters worden opgerold in een kartonnen verpakking verstuurd en zijn verder gratis. Je betaald echter wel verzendkosten, die in Europa €6,99 bedragen met uitzondering van Duitsland, waar je slechts €3,99 betaald.

De T-shirts zijn gebaseerd op het laatste Splatoon 2 Splatfest. Tijdens deze 'Splatocalypse' kiezen spelers wederom uit twee thema's: we zien orde (het zwarte shirt, met Pearl en gouden bedrukking) en chaos (het witte shirt, met Marina en zilveren bedrukking). Ze zullen verkrijgbaar zijn in vijf maten: Kindermaat (152), S, M, L en XL. Het is nog onbekend hoe je de shirts kunt verkrijgen.

Tenslotte verzoekt Nintendo om uit te kijken naar meer informatie en My Nintendo in de gaten te houden, omdat deze items een gelimiteerde oplage zullen hebben. Eveneens beloven zij meer fysieke My Nintendo-beloningen voor in de toekomst. De posters en T-shirts worden toegevoegd tijdens het laatste Splatoon 2 Splatfest, dat op 18 juli begint en 72 uur gaat duren.

splatoon2_shirts_01
Next articleMighty Switch Force! Collection bevestigd voor Nintendo Switch Previous articleN1ntendo.nl TV - Post E3 met o.a. Luigi's Mansion 3, Pokémon,...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 28 juni 2019 16:15 | #287191
Ik zou als grafisch vormgever zelf natuurlijk gewoon de vetste poster kunnen laten drukken. Daar ga ik echt niet voor zitten sparen via dat gare muntensysteem van Nintendo.
Avatar
Yosher | 29 juni 2019 13:28 | #287197
Die shirts zien er wel echt tof uit! Hoop dat ik op z'n minst die kan bemachtigen...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Splatoon 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Third-Person Shooter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 21 juli 2017

Screenshots