Cuphead DLC krijgt nieuwe trailer, uitgesteld naar volgend jaar Media | 03 juli 2019 18:00 | Auteur: Martijn | Bron: Studio MDHR

Studio MDHR heeft een korte trailer ter beschikking gesteld voor de downloadbare content van Cuphead. Het 'Delicious Last Course' is echter pas beschikbaar in 2020.

Voorheen werd Cuphead alleen opgediend als Xbox One- en PC-exclusieve titel. Door steeds hechtere samenwerking tussen Microsoft en Nintendo, is Cuphead echter sinds 18 april 2019 ook verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Er was al DLC aangekondigd voor het spel, die voor alle versies van Cuphead verschijnt. Vandaag heeft Studio MDHR een verse, korte trailer geserveerd:


De lanceerdatum voor dit zogenaamde 'Delicious Last Course' zou oorspronkelijk nog in 2019 liggen, maar is nu uitgesteld naar 2020. De studio geeft aan dat het hun hoogste prioriteit heeft om opnieuw naar dezelfde hoge kwaliteit te streven. Daarnaast heeft het ontwikkelproces van het originele spel ze geleerd, dat het maakproces wel gezond en haalbaar moet blijven voor het team. Deze maaltijd gaat dus nog wat langer in de oven staan, om vervolgens uitstekend bereid op tafel gezet te kunnen worden.

De studio verzekerd dat er hard wordt gewerkt aan de uitbreiding voor Cuphead. Zo zijn onder andere een nieuw eiland, meer wapens, meer beeldvullende bazen en een nieuw personage in de maak: Ms. Chalice. Zij speelt op een wat andere manier en heeft ook eigen vaardigheden, waaronder een dubbele sprong. Je kunt ook alle eerdere eilanden met haar spelen, zodat het oorspronkelijke spel op een verfrissende manier opnieuw speelbaar is.

cuphead_DLC_nintendoswitch_01

Wij gaven Cuphead in onze review een smakelijke 9. Het is nog niet bekend wanneer de DLC beschikbaar komt.
Next articlePortalen van Stranger Things verschijnen in Fortnite Previous articleEerste beelden en releasedate vrijgegeven Super Mutant Alien...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Cuphead

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Shoot-Em-Up
Ontwikkelaar: Studio MDHR
Uitgever: Studio MDHR
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 april 2019

Screenshots