Game Freak over (het gebrek aan een vervolg op) Pokémon Snap Nieuws | 07 juli 2019 17:43 | Auteur: Kitty

Game Freak heeft toegelicht waarom er nog geen vervolg op Pokémon Snap is.

Hoewel heel wat mensen zitten te wachten op een vervolg op Pokémon Snap, dat oorspronkelijk op de Nintendo 64 verscheen, is er nog geen enkel teken van leven geweest op dat gebied.

Junichi Maduda en Shigery Ohmori lichtten in een interview met Metro toe, waarom dat vervolg er nog niet is (vertaald):

"Alles wat ik kan zeggen, is dat we volgens mij niet gewoon hetzelfde nog eens kunnen maken. We zouden dus met een heel unieke twist moeten komen, als we er nog een zouden willen maken."


In het oorspronkelijke spel zat je in een zelfrijdend karretje, terwijl je door voer en stenen te gooien Pokémon tevoorschijn lokte om die dan snel op een zo goed mogelijke foto te zetten. De game werd toentertijd goed ontvangen.

Next articlePrijsvraagwinnaars Super Mario Maker 2-goodies Previous articleGame Freak spreekt over waarom features gaan en komen in Pokémon-games

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 07 juli 2019 17:55 | #287296
"dat we volgens mij niet gewoon hetzelfde nog eens kunnen maken"


ahum* pokemon Yellow, crystal, emerald, platinum, black2/white2/ Ultra Sun/Ultra Moon


Pokemon Snap was wel lachen, maar niet echt een sequel behoevend. Het was een spin-off.
Avatar
Ruban | 08 juli 2019 00:21 | #287302
Pokemon Snap is imo overrated en hoeft inderdaad niet nog een keer gemaakt te worden.
Avatar
Richard J. | 08 juli 2019 12:26 | #287305
Er zou een hele hoop verbeterd en toegevoegd kunnen worden. Ik vond het een leuke game. Mijn dochter speelt Snapimals op de iPad, de ritjes zijn wat kort, maar daar zitten veel leuke dingen in. Een museum dat je kunt uitbreiden ect...
Avatar
Jerone | 08 juli 2019 13:40 | #287307
Wij hadden deze game op de N64 vroegah. Ik moet zeggen dat ik na een paar uurtjes wel uitgesnapped was, geen vervolg nodig imo. Leuk om een keer te spelen, maar laat het daar bij.
Avatar
Yosher | 08 juli 2019 17:24 | #287310
collapse
HarshMetallicAmericanblackvulture-size_restricted

O Reggie almachtig, vergeef bovengenoemde zondaars, want zij hebben blijkbaar geen smaak! Zij snappen het genot niet van het verkennen van Pokémon natuurgebieden. Het vastleggen van deze Pokémon in hun natuurlijke habitat. Het gezicht van een nieuwe Pokémon die je eigenhandig naar buiten hebt weten te drijven. Het ontdekken van de geheimen in deze wereld.

O Reggie almachtig, vergeef bovengenoemde zondaars. Zij snappen de potentie van een vervolg op Pokémon Snap niet. Hoe Game Freak zich géén zorgen hoeft te maken om wat voor competitieve balans. Of om überhaupt gevechten te programmeren. Zodat zij zich beter kunnen richten tot alle omgevingen én de Pokémon op een juiste, prachtige manier in beeld te brengen! Niet zoals twee bepaalde nog-niet-uitgebrachte hoofdstukken uit de serie...

O Reggie almachtig, ver-- 532

...nou ja, ik heb het geprobeert. Wink

In andere woorden: ik vond Pokémon Snap echt te gek en ik zou een vervolg, mits goed in elkaar gezet, echt zonder pardon in huis halen, want wat een potentie zou zo'n vervolg hebben. Het is dan alleen de vraag of ze die potentie ook eruit zouden weten te halen.
Avatar
FalconPawnch | 08 juli 2019 22:17 | #287322
Reactie op post #287310 van Yosher
collapse
die potentie zou kunnen beginnen met een free walking game en niet meer on-rail.
Grotere gebieden om te verkennen etc.
Avatar
Yosher | 08 juli 2019 23:13 | #287326
Reactie op post #287322 van FalconPawnch
collapse
Precies! Hoe tof zou dat niet zijn? Allemaal prachtige omgevingen met allerlei Pokémon te ontdekken, en zelfs onderwater kunnen gaan om zo schitterende onderwater foto's te kunnen maken nadat je al een gedeelte van de het land hebt ontdekt...

Het zou echt zomaar één van mijn favoriete games ooit kunnen worden, als ze het goed zouden aanpakken. En dit is ook zo'n game waarbij ze niet eens per sé alle Pokémon erin hoeven te gooien, denk ik zo. Deden ze bij de originele Snap ook niet en daar kraaide ook geen haan naar.
Avatar
FalconPawnch | 09 juli 2019 08:45 | #287330
Reactie op post #287326 van Yosher
foto's maken is dan ook wat anders dan ze trainen en verzamelen om een dex te vullen, ik denk dat dit de reden is dat het gebrek aan andere Pokemon niet uit maakt in Snap! Wat je zegt, het zou goed uitpakken als ze daadwerkelijk veel explorable areas maken. Maar goed, gaat niet gebeuren, dus laten we maar stoppen met hopen. ;-)

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.