Nintendo onthult fysieke versie voor Tetris 99 Nieuws | 09 juli 2019 10:15 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo Nederland

Tetris 99 ligt vanaf 20 september in de winkels!

De fysieke versie bevat naast de originele game, ook alle content uit de eerder verschenen Big Block DLC. De onthulling van Nintendo Nederland toont dat het spel volledig Nederlandstalig is. Heb je nog geen online lidmaatschap? Geen probleem: de gamecardversie van Tetris 99 komt met abonnement op Nintendo Switch Online voor twaalf maanden!

Nintendo liet daarnaast weten dat er later dit jaar (een datum is niet genoemd) nog twee lokale offline-multiplayerstanden aan de Big Block DLC worden toegevoegd. Het gaat hierbij om Lokale Arena en Duogevecht. In eerstgenoemde puzzel je tegen maximaal acht anderen bij je thuis op de bank. In Duogevecht spelen jij en een vriend(in) op een Joy-Con en vechten jullie tegen elkaar. Deze speelstanden krijg je automatisch als je de Big Block DLC al hebt aangeschaft.

Tetris 99
Tetris 99 is een heuse battle royale! Jij draait en speelt blokjes weg tegen 98 anderen. Wie het het langst volhoudt, is de winnaar. Maar dit is nog knap lastig met steeds sneller vallende Tetronimo's en tegenstanders die jou constant bekogelen met extra rijen blokjes. Het spel is gratis voor Nintendo Switch Online-leden te downloaden uit de Nintendo eShop. Begin juni verscheen ook de Big Block DLC, die je ook offline laat spelen. Lees in zijn review wat Paul daarvan vindt.

Tetris 99 is sinds 14 februari gratis voor Nintendo Switch Online-leden verkrijgbaar uit de Nintendo Switch eShop. De fysieke versie verschijnt op 20 september.


Next articleYooka-Laylee and the Impossible Lair Previous articleCrash Team Racing Nitro-Fueled - Meer dan een nostalgieboost

Reacties van gebruikers

Avatar
Richard J. | 09 juli 2019 11:55 | #287336
Iets zegt me dat het niet zo denderend gaat met de verkoop van Nintendo online abonnementen. Voor een tientje een jaarabo bij Mario Maker 2, 'gratis' bij Tetris..

Misschien moeten ze het gewoon wat aantrekkelijker maken qua functionaliteiten. En SNES games!
Avatar
MichaelNight | 09 juli 2019 14:04 | #287341
collapse
ff serieus? Wie gaat nou een spel van 244mb fysiek halen?
Avatar
fantasyfreak | 09 juli 2019 15:53 | #287344
Reactie op post #287341 van MichaelNight
Precies... zonde van het geld ook wat er in de productie is gestoken.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Tetris 99

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzel
Ontwikkelaar: Arika
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 99
Releasedatum: 14 februari 2019

Screenshots