Futuristische Aztecische shoot-em-up Pawarumi krijgt releasedatum Nieuws | 10 juli 2019 08:00 | Auteur: Dyon

De Franse indietitel Pawarumi krijgt een releasedatum!

Pawarumi valt het best te omschrijven als 'steen, papier, schaar' mét lasers en andere wapens. Het spel, een shoot-em-up, speelt zich af in een futuristisch wereld dat lijkt op het Amerika vóór de ontdekking van Columbus. Je hebt in dit spel slechts één leven en met talloze vijanden wordt het een hele kluif om dit spel te voltooien. Je kruipt achter het stuur van het schip Chukaru dat drie unieke wapens bezit. Schiet slim om dubbele schade aan te richten, jezelf te helen of je Super Attack op te laden.

Ontwikkelaar Manufacture 43 heeft vandaag een releasedatum aangekondigd, het spel verschijnt op 24 juli voor onder andere de Nintendo Switch eShop. Daarnaast bevat de indietitel op Nintendo's hybride console enkele unieke content. Zo bevat Pawarumi op de Nintendo Switch een uniek schip genaamd de 'Joyful', dit schip heeft dezelfde kleuren als de Joy Con waar jij mee speelt.

Next articleNintendo Switch Online krijgt terugspoeloptie én nieuwe titels Previous articleAnimal Crossing: Pocket Camp krijgt een Hello Kitty-crossover

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pawarumi

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Shoot-Em-Up
Ontwikkelaar: Manufacture 43
Uitgever: Manufacture 43
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 juli 2019

Screenshots