Doug Bowser legt timing onthulling Nintendo Switch Lite uit Nieuws | 11 juli 2019 09:58 | Auteur: Erik | Bron: The Verge

Waarom de Nintendo Switch Lite juist nu onthuld is? Doug Bowser, president van Nintendo of America, legt het uit.

"We geloven dat het de juiste timing is als we momentum hebben. Dit is een perfecte mogelijkheid voor ons om meer keuzes te bieden, en om meer consumenten naar de Nintendo Switch te brengen tijdens zijn derde jaar", legt Bowser uit aan The Verge. "Als je dit combineert met de software die we net aangekondigd hebben tijdens de E3, is dit een perfecte kans, zo richting de feestdagen."

De Nintendo Switch Lite is enkel bedoeld als handheld, en kan niet op je televisie. Bowser zegt dat de reden hiertoe voornamelijk gebaseerd is op onderzoek van Nintendo. "Het gaat meer over hoe we ze [fans] zagen spelen. We hebben de vaardigheid om te volgen hoe mensen games en onze titels spelen, dus ik zou zeggen dat dit zeker een optie is die meer keuzes biedt voor mensen."

Nintendo onthulde de Nintendo Switch Lite gisteren aan het publiek. Het betreft een compacte, lichtere versie van het vlaggenschipmodel, die speciaal bedoeld is om onderweg mee te nemen. Lees de prijs en andere details over de Lite in ons onthullingsartikel.

NintendoSwitchLite_Geel
Next articleNintendo Switch krijgt misschien vernieuwde componenten Previous articleNintendo kondigt Nintendo Switch Lite aan

Reacties van gebruikers

Avatar
MichaelNight | 11 juli 2019 12:37 | #287374
Dit is een gevorderde versie van een 3DS. Ze hadden op z'n minst een 3D functie in kunnen zetten voor een bedrag van 229 euro. Wel een dure grap maar wat moet ik hiermee? Switch Lite zit in een doos met een oplader, verder heeftie niks te bieden, behalve dat het kleiner en lichter is dan de originele Switch.

Misschien een gekke idee..

Als de originele Switch gedocked blijft en ik gebruik Swich Lite als controller zoals bij WiiU. Dat er een soort bluetooth of een connect in zit om de originele Switch te kunnen besturen. Dat zou echt gruwelijk zijn. Wie weet, misschien in de future
Avatar
koekiemonster | 11 juli 2019 14:53 | #287378
Ik vind het knap. Ik wil best een handheld-Switch, maar met wegnemen van 66% van de features is de prijs-kwaliteitverhouding wel wat zoek. Dat is jammer. Ik vind de gele wel cool btw (net een Vita 2000)

/aquabluepsvita
Avatar
FalconPawnch | 12 juli 2019 10:56 | #287391
dit icm pokemon is natuurlijk weer een monsterzet.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.