Director Zero Escape-franchise staat open voor vervolg Nieuws | 13 juli 2019 17:40 | Auteur: Erik | Bron: Japanator

Kennen jullie de visual novel Zero Escape: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors nog? Heel misschien komt die serie ooit terug. Bedenker Kotaro Uchikoshi sluit het in ieder geval niet uit.

"Als de fans het graag willen, is er altijd een mogelijkheid", meldt Uchikoshi na een vraag van Japanato of er meer spellen op de planning staan in de Zero Escape-serie. Dit is natuurlijk geenszins een bevestiging, maar de deur blijft in ieder geval op een kier staan voor een eventueel vierde deel.

De Zero Escape-serie kent zijn roots op de Nintendo DS in 2009, met de release van Nine Hours, Nine Persons en Nine Doors. Samen met acht anderen ben je opgesloten in een zinkend schip, en de enige manier om hieruit te ontsnappen, is om de gruwelijke Nonary Game te spelen. De vervolgen, Virtue's Last Reward (check hier onze review) en Zero Time Dilemma, borduurden op de Nintendo 3DS hierop voort. De serie stond met name bekend om zijn intrigerende plottwists, lugubere scenes, verschillende verhaallijnen en de verschrikkelijke cliffhanger aan het eind van Virtue's Last Reward.

Op dit moment is Uchikoshi onder andere bezig met AI: The Somnium Files voor de Nintendo Switch. Ook dit is een visual novel, maar ditmaal speel je als een detective met wel heel bijzondere ogen. Japanator's interview gaat ook nog lichtjes op deze game in. Voor meer info kun je ook altijd ons onthullingsnieuwsbericht checken!

ZeroEscapeNonaryGames

Next articleDr. Mario World 2 miljoen keer gedownload in eerste 72 uur Previous articleNintendo eShop onthult nieuwe details over Astral Chain

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.