Vecht met Team Rocket en meer in verse update Pokémon GO Nieuws | 17 juli 2019 11:29 | Auteur: Erik | Bron: Serebii

Vang Shadow Pokémon!

Niantic heeft stilzwijgend een update uitgebracht voor Pokémon GO. Serebii heeft hier de details van verzameld. Deze voegt onder andere Team Rocket Grunts toe. Versla deze slechteriken in een gevecht én je hebt de kans om hun achtergebleven Shadow Pokémon in de wacht te slepen.

Daarnaast is het IV-beoordelingssysteem, dat de individuele kracht van een Pokémon bepaald, op de schop genomen, en lijkt nu veel meer op hetgeen dat in Pokémon Sun & Moon te vinden is. Zakmonsters hebben een drietal stats (attack, defense en stamina) en bij elk van de drie vind je een balkje. Hoe meer ze gevuld zijn, hoe hoger hun IV! Heeft je beestje perfecte IV's? Dan krijgt hij een mooie rode stempel om dit te onderstrepen.

< >

Verdere toevoegingen van de update:

• Appraisal-systeem laat ook zien waar een Pokémon is gevangen en hoe groot die is
• Met links- en rechtsknoppen kun je snel door je Pokémon heengaan
• Nieuwe Battle Minigames bij het gebruiken Charged Attack
• Interface Trainer Battles veranderd: huidige CP tegenstander te zien en alles verschijnt gegroepeerd voor elk zakmonster
• New Move is geplaceerd onder lijst met aanvallen (zodat je er niet per ongeluk meer op drukt)
• Je kunt nu zoeken naar mannelijke, vrouwlijke of onzijdige Pokémon in je box

Versie 0.149.0 is op dit moment uitgebracht voor Android-telefoons. Het lijkt erop dat bezitters van een iPhone nog even moeten wachten.

Collaboratie met One Piece
Toe aan een speciale Pikachu? Je hebt geluk! Van 22 tot 29 juli kun je Strawhat Pikachu vangen, ter ere van Luffy uit de Japanse manga en animé One Piece. Daarnaast ligt er in Pokémon GO's virtuele winkelketen een strohoed-outfit voor je om aan te trekken.

In Japan pakken ze helemaal uit met One Piece x Pokémon GO. Er wordt een One Piece-standbeeld geplaatst in Kumamoto, met een PokéStop vol artwork van Eiichiro Oda, de bedenker van One Piece. Dit evenement staat in teken van de heropbouw van deze stad, na een aardbeving daar vorig jaar.

Pokémon GO presteert nog steeds ontzettend goed. Het na Clash of Clans zelfs de best presterende mobiele game aller tijden. Pokémon GO is sinds 16 juli 2016 verkrijgbaar voor iOS en Android in de Benelux.

PokemonGO_iosandroid_OnePiece
Next articleDragon Ball Xenoverse 2 krijgt gratis Lite-versie op Nintendo... Previous articleRecordaantal aanmeldingen voor Smash Bros. Ultimate op EVO 2019

Reacties van gebruikers

Avatar
Duncan | 17 juli 2019 19:58 | #287465
Dat appraisal systeem nu is een enorme quality of life verbetering zeg. Voorheen vond ik het zo omslachtig door iedere keer iv apps te moeten gebruiken, maar dat is eindelijk verleden tijd.

En Pokémon Go, plus One Piece vind ik een mega briljante zet. Worship

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon GO

Platform: iOS
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 16 juli 2016

Pokémon GO

Platform: Android
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 16 juli 2016