N1ntendo-poll: Deze E3-aankondigingen maakten de meeste indruk Nieuws | 19 juli 2019 22:00 | Auteur: Ricardo

Met de E3 achter de rug is het tijd om de balans op te maken: welke Nintendo-game heeft jullie het meest geïmponeerd?

Op N1ntendo verschijnt regelmatig een poll waarin we onze bezoekers naar hun mening vragen. Vandaag blikken we terug op onze afgelopen peiling, die in het teken stond van Nintendo's grote E3-presentatie. We vroegen jullie welke aankondigingen uit Nintendo's show tot de meeste tevredenheid zorgden. Wat zou er toch bovenaan die lijst staan?

E3_2019

Natuurlijk moet dat de verrassingsaankondiging aan het einde van Nintendo's E3-presentatie zijn. Toen iedereen dacht dat het afgelopen was, deed Nintendo er een schepje bovenop door met het vervolg of The Legend of Zelda: Breath of the Wild te komen. Deze titel steekt dan ook met kop en schouders boven de andere aankondiging uit: maar liefst 43% van onze bezoekers vond dit hét hoogtepunt bij uitstek.

TheLegendofZeldaBreathoftheWild2_04
Met een onverwachte en merkbaar grimmigere trailer wist Nintendo de aandacht van elke Zelda-fan te grijpen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, zoals we hem voor het gemak maar even noemen, was echter niet de enige aankondiging van Nintendo's kant die stof deed opwaaien. De onthulling van Banjo-Kazooie als een DLC-vechter voor Super Smash Bros. Ultimate wordt door 14% van de stemmers genoemd als beste aankondiging.

SuperSmashBrosUltimate_BanjoKazooie Het iconische duo keert na vele jaren (en veel vraag vanuit de Super Smash Bros.-community) terug op een Nintendo-platform.

De rest van de stemmen zijn verdeeld over met name vier van de titels die binnenkort verschijnen: Animal Crossing: New Horizons (11%), Luigi's Mansion 3 (10%), The Legend of Zelda: Link's Awakening (10%) en Fire Emblem: Three Houses (6%).

Houd de frontpage van N1ntendo in de gaten want binnenkort verschijnt hier weer een nieuwe poll. We zien jullie meningen graag tegemoet!
Next articleZet je evenement in het zonnetje met de Nintendo Community Kalender Previous articleFysieke Splatoon 2-beloningen nu te bestellen in de My Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 20 juli 2019 02:01 | #287492
Ik twijfelde zelf enorm of ik nu Astral Chain of toch de aankondiging voor BotW2 zou invullen. Uiteindelijk toch voor Zelda gegaan 'want hype', maar van wat er daadwerkelijk werd getoond aan footage was ik het meest onder de indruk van Astral Chain. Jammer dat die zo laag in het lijstje staat.

Maar ja, het blijft een nieuwe onbekende IP die het tegen het directe vervolg op (1 van) de beste Zelda's ooit, de langverwachte toevoeging van Banjo in Smash en de langverwachte terugkeer van franchises als Animal Crossing en Luigi's Mansion moest opnemen. Ergens is het ook niet verrassend dat veel mensen die Astral Chain hoog op hun lijstje hebben staan allemaal voorrang gaven aan een van die andere grote aankondigingen.
Avatar
FalconPawnch | 20 juli 2019 14:56 | #287494
zelda botw 2 was natuurlijk dé klapper deze E3. Maar Banjo had voor mij een goeie nr.2.

Ik vond het een vette E3, en dat is op zich al weer lang geleden.
Avatar
Banjo | 21 juli 2019 22:15 | #287496
Ni No Kuni Remastered gaf mij de ultieme HYPE.
BotW vond ik tegenvallen dus deeltje 2 boeit me niet; Luigi's Mansion kon me niet interesseren; Astral Chain haal ik wel een keer uit de budgetbak;
Maar AC New Horizons en BK in Smash waren dan wél heel tof!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.