Zet je evenement in het zonnetje met de Nintendo Community Kalender Nieuws | 22 juli 2019 12:14 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo Nederland

Nintendo Nederland komt met een nieuw initiatief: de Nintendo Community Kalender. Hier komen alle, door fans georganiseerde, Nederlandse Nintendo-evenementen in te staan.

Het gaat hierbij om evenementen in alle soorten en maten. Zo komt je Splatoon 2-toernooi op school in aanmerking, maar ook het competitieve Super Smash Bros. Ultimate-toernooi bij je lokale buurthuis. De kalender brengt zo in kaart welke toffe Nintendo-zaken er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

Nintendo wil met de Community Kalender laten zien dat ze enorm trots zijn op dergelijke events, en wil ze op deze manier in de schijnwerpers zetten. De kalender krijgt aan het begin van iedere maand een update, en begint in de maand juli. Mocht er een link naar die evenementenpagina komen, voorzien we dit artikel van een update.

Ook jouw evenement in het zonnetje zetten? Check de website van Nintendo Nederland hoe dat moet! Wie weet zie je binnenkort een evenement van N1 voorbij komen!
Next articleExclusieve sidequests Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive... Previous articleN1ntendo-poll: Deze E3-aankondigingen maakten de meeste indruk

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.