Exclusieve sidequests Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age gedetailleerd Nieuws | 22 juli 2019 13:14 | Auteur: Erik | Bron: Square Enix (vertaling door Gematsu)

In de Nintendo Switch-versie van Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age krijgt elk hoofdpersonage zijn of haar exclusieve zijverhaal. Square Enix maakt de eerste details hiervan bekend.

In deze side quests speelt ieder van je metgezellen de hoofdrol. Deze spelen zich af nadat [kleine spoiler] je metgezellen over de hele wereld verspreid raken. Soms beleven ze een verhaal alleen, en soms zijn ze de leider van een nieuw gezelschap.

Net als in de 'normale' game kun je met mensen praten, de wereld ontdekken, schatten verzamelen en tegen vijanden vechten. Daarnaast leer je ieder personage op een nieuwe manier ontdekken. Bekijk op de website van Dragon Quest een hoop screens van de frisse content.

Benieuwd naar de zijverhalen zelf? We geven je van elk een kleine samenvatting!

Erik en de mysterieuze metgezel
Erik is opgesloten in een duister hol gerund door monsters. Hij plant zijn ontsnapping met behulp van een Healslime genaamd Homirin, maar dan...

De hoop van de reizende artiest
Sylvando gaat op bezoek bij Gondolia, waar hij in aanraking komt met mensen die aangevallen worden door dieven. Hij kan niet anders dan actie ondernemen om ze te helpen!

De nobele oorlogsprinses Jade
Jade, die Octagonia bezoekt, is door Booga opgesloten in een andere wereld...

Rab en het koninkrijk van welvaart
Rab rent pardoes een mysterieuze wereld in, terwijl hij achter een konijntje aanrent. Hij beland op een onverwachte en verrassend nostalgische plek...

Ook een verhaal van Hendrik en Jasper, hoor!
Een duistere schaduw verschijnt in Heliodor Castle. Hendrik spreekt de schaduw aan en zegt: "...ben jij dat, Jasper?"


Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age is een speciale versie van de game, en zit bomvol extra content. Zo kun je wanneer je maar wilt overschakelen naar een ouderwets SNES-jasje, zijn er nieuwe monsters om te verslaan én om op te rijden en nog veel meer. Check hier de E3-trailer voor wat je allemaal kunt verwachten.

Op 27 september verschijnt Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age op de Nintendo Switch.

DragonQuestXI_EchoesofAnElusiveAge_NintendoSwitch_SideStories
Next articleNieuwe trailer voor Yooka-Laylee and The Impossible Lair zet... Previous articleZet je evenement in het zonnetje met de Nintendo Community Kalender

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Armor Project
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 27 september 2019

Screenshots