Level-5 toont eerste beelden van HD-remake Yo-Kai Watch Media | 29 juli 2019 09:15 | Auteur: Dyon

De eerste beelden van de HD-remake van het 3DS-origineel zijn opgedoken!

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de originele Yo-Kai Watch, dat in 2016 uitkwam in Nederland, een re-release zou kennen voor de Nintendo Switch. Vandaag heeft level-5 de eerste beelden vrijgegeven, en een Japanse releasedatum aangekondigd.

In de beelden wordt duidelijk dat het inderdaad een HD-remake betreft. Het spel zal in Japan op 10 oktober in de winkelschappen liggen. Er is echter niks bekendgemaakt over een Europese release. Heel onverwacht is dat niet, want ook het vierde deel uit de Yo-Kai watch-serie is inmiddels al beschikbaar in Japan, maar kent vooralsnog geen Europese releasedatum.

Heb jij het origineel gespeeld op de Nintendo 3DS? Laat het weten in de comments!

< >
Next articleNintendo kondigt videopresentatie aan over Super Smash Bros.... Previous articleOpname: N1ntendo.nl Stream - Wij spelen jouw Super Mario Maker...

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 31 juli 2019 00:45 | #287583
Leuk, de Yo-kai serie is er eentje die ik nog altijd een keer wil inhalen. Maar ik ga hem niet overpriced op de Switch kopen aangezien ik de 3DS-versie zojuist voor minder dan een tientje op de kop heb getikt. Happy

Je ziet overigens wel dat ze de game aardig grafisch hebben opgepoetst, dus dat is netjes. Nu nog een schappelijke prijs, want een 3DS port is niet echt de volle €50/60 waard... Zeker niet als het superieure vierde deel als alternatief uit is/komt. (niet dat het voor mij uitmaakt, aangezien ik het toch bij de 3DS-versie hou, maar toch)

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Yo-kai Watch

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Level-5
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: Onbekend

Screenshots