Nintendo kondigt videopresentatie aan over Super Smash Bros. Ultimate DLC Nieuws | 29 juli 2019 10:05 | Auteur: Dyon

Morgenmiddag om 15.00 uur kunnen we nieuwe informatie verwachten over de aankomende Super Smash Bros. DLC.

Nintendo heeft zojuist aangekondigd dat er morgenmiddag een nieuwe videopresentatie wordt uitgezonden. In deze presentatie zal Masahiro Sakurai, de Super Smash Bros. Ultimate-director vooruitblikken op de aankomende DLC-vechter, de held uit de Dragon Quest-serie. Behalve nieuwe details zal hij ook bekendmaken wanneer dit DLC-pakket beschikbaar komt.

Andere details werden door Nintendo niet bekendgemaakt, speculaties gaan echter rond dat er morgen tijdens de presentatie ook meer informatie wordt bekendgemaakt over patch 4.0. die op 31 juli uitkomt. Deze patch werd eerder deze week in-game al aangekondigd.

Morgenmiddag kun je de aankondiging uiteraard zien op N1ntendo.nl.

Next articleOntmoet Lucky in tweede trailer voor New Super Lucky's Tale Previous articleLevel-5 toont eerste beelden van HD-remake Yo-Kai Watch

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 29 juli 2019 10:24 | #287556
collapse
Ik begon me al af te vragen wanneer ie beschikbaar zou zijn. Ergens ben ik helemaal niet zo hyped voor deze character maar aangezien ik wel die volledige DLC pass heb aangeschaft, wil ik hem wel zsm proberen =)
Avatar
Martijn | 29 juli 2019 12:18 | #287557
Reactie op post #287556 van FalconPawnch
collapse
Bij mij komt dat vooral, omdat ik niet bekend ben met de Dragon Quest-serie. Heb er nog nooit een deel van gespeeld, terwijl er destijds al vier voor de NES uitkwamen (in Europa als Dragon Warrior). Gelukkig verschijnt Dragon Quest XI S binnenkort, dus als mijn interesse wordt gewekt, kan ik in ieder geval kijken of ik dat een leuk spel vind.

Overigens zijn dat precies mijn bezwaren tegen Joker's toevoeging eerder. Daar veranderd een Dynasty Warriors-versie van Persona 5 niets aan. Geen mogelijkheid hoe je Persona 5 écht kunt spelen op een Nintendo systeem. De helden uit Dragon Quest ken ik ook nog niet, maar vind ik toch een betere toevoeging.

Maar ben wel benieuwd. Ik ga dat stukje morgen sowieso kijken. Dan weten we weer wat meer. Misschien ook nog wat verdere informatie voor de DLC vechters? Ik reken nergens op, maar het mag. Zou het leuk vinden als de Banjo-Kazooie games ook naar de Switch komen, als die worden toegevoegd als DLC. Ik had geen N64, maar wil die games best nog inhalen. Smile
Avatar
koekiemonster | 29 juli 2019 15:45 | #287559
Reactie op post #287557 van Martijn
collapse
Er gaan geruchten dat je niet dood gaat als je andere consoles dan die van Nintendo speelt....

Weet natuurlijk niet of dat waar is...
Avatar
Yosher | 29 juli 2019 16:42 | #287560
Reactie op post #287559 van koekiemonster
collapse
Daar gaat het toch helemaal niet om??

Voor veel mensen is Super Smash Bros. een feest voor Nintendo personages, en personages die veel met Nintendo te maken hebben. Veel mensen hebben gewoon totaal géén idee wie Joker is.

Maar afijn, hij zit wel in Persona Q2, wat een 3DS titel is. Nintendo fans kunnen dus wel kennis maken met Joker. Maar hoe kondigen ze dan vervolgens Joker aan voor Smash? Als ''Joker from Persona 5!!'' Waardoor veel mensen vervolgens Persona 5 voor de Switch gaan verwachten, waardoor het vervolgens bij veel mensen het verkeerde keelgat inschiet als ze horen dat het om een mosuo-stijl game gaat en niet om een volwaardige Persona 5. Dan kan ik mij heel goed voorstellen dat mensen zuur worden van Joker in Smash, evenals het gebrek aan een volwaardige Persona 5 op de Switch.

En ja, sommige mensen willen ook gewoon liever op één bepaald merk console spelen. Een PS4 en/of XBone oid kopen voor die éne game die zo hier en daar uitkomt die je misschien aanspreekt is een beetje zinloos (tenzij je bakken met geld hebt, en laten we eerlijk zijn, de meeste van ons hebben dat niet en moeten dus keuzes maken), zeker als je zéker weet dat op die Nintendo console wél altijd een aantal games verschijnen die je zeker weten aan zullen spreken.
Avatar
Martijn | 30 juli 2019 14:03 | #287570
Reactie op post #287560 van Yosher
Precies dit, Yosher. Ik heb er weinig aan toe te voegen. Wink

Super Smash Bros. is een Nintendo franchise. Met die andere consoles heb ik in dit geval niets te maken. Leuk dat je een personage van een ander systeem kunt kennen, maar zo'n personage voelt misplaatst. Via het Nintendo-systeem kun je hem / haar niet leren kennen.
Avatar
FalconPawnch | 29 juli 2019 18:42 | #287561
Reactie op post #287559 van koekiemonster
collapse
Ik snap je sarcasme/grap, maar niet iedereen heeft de moneys om effe een andere console aan te schaffen natuurlijk.
Avatar
Martijn | 30 juli 2019 14:11 | #287571
Reactie op post #287561 van FalconPawnch
Dat ook inderdaad. Was dit een grap? Dat was echt lachen... Weird

Nouja, ieder z'n ding. Geen behoefte om iedere console te kopen, alleen om wat personages te leren kennen. Niet iedere console heeft me iets te bieden, dus ik houd het bij Nintendo. Goed dat Koekiemonster álles koopt en ook álles leuk vindt. Gelukkig hoor je hem nooit klagen... Holy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots