Ontmoet Lucky in tweede trailer voor New Super Lucky's Tale Media | 29 juli 2019 23:45 | Auteur: Martijn | Bron: Playful Studios

Vanaf 8 november kun je met New Super Lucky's Tale aan de slag op de Nintendo Switch. Dit is onthuld in een tweede trailer, waarin Lucky zelf centraal staat.

New Super Lucky's Tale was voorheen een Xbox One en PC-exclusieve 3D platformgame. Tijdens E3 2019 veranderde dat, toen het spel werd aangekondigd voor de Nintendo Switch. Het is daarmee wederom een game die de steeds hechtere samenwerking tussen Nintendo en Microsoft laat zien. Ontwikkelaar Playful Studios en Nintendo hebben een tweede trailer vrijgegeven, waarin Lucky aan je wordt voorgesteld.In deze platformer voor alle leeftijden gaat de vrolijke vos Lucky op avontuur, om 'The Book of Ages' te redden van Jynx, een mysterieuze schurk die de wereld wil hervormen. Door combinatie van acrobatisch platformen, verzamelen, bazen verslaan en puzzelen, is het spel een hommage aan de klassieke 3D platformgames van de jaren 90. Naast 3D levels heeft het spel ook 2D levels en verschillende minigames.

Playful Studios heeft bekend gemaakt dat New Super Lucky's Tale verschijnt op 8 november 2019. Behalve in de Nintendo eShop krijgt het spel ook een fysieke uitgave.
Next articleN1 Podcast Seizoen 2 Aflevering 1: Nintendo Switch Lite, Fire... Previous articleNintendo kondigt videopresentatie aan over Super Smash Bros....

Reacties van gebruikers

Avatar
Captain-Retardo | 30 juli 2019 02:02 | #287562
B-platformgame.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

New Super Lucky's Tale

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Playful Studios
Uitgever: Playful Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 november 2019

Screenshots