Morphies Law vervroegd geüpdate; fikse korting en log in voor in-game extra's Nieuws | 30 juli 2019 12:24 | Auteur: Paul

De update ging eerder live dan verwacht!

Terwijl Steam-gebruikers nog een paar uur moeten wachten totdat het spel uitkomt voor pc hebben Nintendo Switch-bezitters al bijna een jaar lang Morphies Law kunnen spelen. De release op pc gaat gepaard met een grote content update, bestempeld als Morphies Law: Remorphed, met nieuwe maps, gamemodes, cross-platorm matchmaking, verbeterde physics en meer.

Naar verwachting zou de Switch-update tegelijk met het verschijnen van het spel op Steam lanceren, maar het is nu al mogelijk om de update te downloaden en de nieuwe versie van het spel te spelen. Op het moment van schrijven is het spel nog niet uit voor pc, dus je zal tot 15:00 uur vanmiddag alleen tegen andere Switch-spelers kunnen spelen.

MLpinatas

Als beloning voor het spelen van Morphies Law op Switch krijgt iedereen die het spel al had voor de update na het inloggen gratis twee gouden piñata's die gevuld zijn met cosmetische verrassingen. Ook krijgt iedere speler extra piñata's naar gelang zijn of haar level: voor elke vijf en tien levels krijg je een zilveren en gouden piñata, respectievelijk. Tot slot is het spel tot 18 augustus te downloaden in de Nintendo Switch eShop met maar liefst 60% korting!

Interesse in dit spel maar twijfel je nog over een aanschaf? Reageer dan op dit bericht om kans te maken op een downloadcode voor Morphies Law.
Next articleNieuwste Super Smash Bros. Ultimate update én DLC morgen beschikbaar Previous article[UPDATE] Captain Toad: Treasure Tracker krijgt compabiliteit...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Morphies Law

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: Cosmoscope
Uitgever: Future Friends Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 augustus 2018

Screenshots