Lead Composer van Astral Chain deelt soundtrack samples en ontwerpproces Nieuws | 04 augustus 2019 11:52 | Auteur: Mitch | Bron: Platinum Games

De man achter de muziek geeft ons een kijkje in de keuken.

Zeg je Platinum Games, dan zeg je unieke soundtracks. Bayonetta wisselde catchy popmuziek moeiteloos af met epische kerkkoren en de nu-metal soundtrack van Metal Gear Rising: Revengeance wordt tot de dag van vandaag keihard meegezongen. Wat mogen we na al deze gekkigheid dan verwachten van Astral Chain?

Recent gaf de lead composer van Astral Chain, Satoshi Igarashi, eindelijk antwoord op die vraag. In een uitgebreide blog vertelt hij over de verschillende muziekgenre's die hij inzet, hoe deze samenvloeien, welke vibes hij wil opwekken en meer. Misschien nog wel belangrijker is dat hij ook een aantal fragmenten deelt die de daad bij het woord voegen!

Herkende je het laatste nummer wat hij deelde? Dat kan goed, want dit is namelijk de muziek die gebruikt werd voor de allereerste trailer.Volgens Igarashi is dit vooralsnog het meest toonaangevende nummer wat de soundtrack van Astral Chain het beste samenvat. Deze zal draaien om drie genre's: metal, electronic en orchestral. Hij hoopt hiermee de juiste muziek te bieden voor elk moment van het spel en belooft dat de intensiteit tijdens het verhaal geleidelijk, maar consistent op zal lopen.

Astral Chain verschijnt 30 augustus exclusief voor de Nintendo Switch.
Next article7 augustus meer informatie Pokémon Sword & Shield Previous articleProbeer Nintendo Switch-versie Dragon Quest XI binnenkort uit...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Astral Chain

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action
Ontwikkelaar: Platinum Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 30 augustus 2019

Screenshots