Vang speciale Galarian Pokémon en meer in Pokémon Sword & Shield Nieuws | 07 augustus 2019 21:05 | Auteur: Erik | Bron: The Pokémon Company

Weezing heeft er speciaal zijn hoge hoed voor aangetrokken!

In navolging van Pokémon Sun & Moon, krijgen ook Sword & Shield speciale vormen van eerdere Pokémon. Onder de noemer Galarian Forms zijn hiervan de eerste drie van onthuld: Weezing, Zigzagoon en Linoone. Laatstgenoemde krijgt daarnaast zelfs een nieuwe evolutie: Obstagoon!

Dit blijkt uit een nieuwe trailer die The Pokémon Company vandaag uitbracht. Deze laat daarnaast onder andere de nieuwe Pokémon Morpeko zien, alsmede een nieuw team aan slechteriken: Team Yell. Deze zijn groot fan van een van je rivaliserende trainers: Marnie. Bede is onthuld als een andere rivaal van de protagonist. Tot slot is onthuld dat je je zakmonsters via de PC op PokéJobs kunt sturen; dit zijn uitdagingen waarmee ze ervaringspunten bijeen scharrelen.

Check onder het filmpje meer informatie over de nieuw onthulde Pokémon!Galarian Weezing
Galarian Weezing moet een een ware Engelse gentleman voorstellen, met zijn hoge hoed en stoere snor. Ter gelegenheid hiervoor heeft hij het Poison/Fairy-type gekregen. Zijn standaard ability is als vanouds Levitate, maar Galarian Weezing kent ook een nog te onthullen vaardigheid.

PokemonSwordShield_GalarianWeezing

Nieuwe evolutie voor Zigzagoon
Obstagoon is de naam van de derde evolutie van Zigzagoon. Deze is van het dark/normal-type en kent de abilities Reckless of Guts. Hij heeft hiervoor ook een vervaarlijk zwart/wit-jasje aangetrokken en staat eindelijk op twee poten! Ook Zigzagoon en Linoone zelf laten zich, ongetwijfeld in navolging van Alolan Ratata en Raticate, van deze zelfde duistere kant zien. Hiervoor hebben ze ook het dark/normal-type gekregen. Let wel: enkel de Galarian Form van de Zigzagoon-lijn kan in Obstagoon evolueren.

PokemonSwordShield_Obstagoon

Morpeko
The Pokémon Company heeft daarnaast een volledig nieuw beestje onthuld: Morpeko. Deze Dark/Electric Pokémon onderscheidt zich van de rest doordat hij tijdens een gevecht van vorm kan veranderen - een beetje in de waan van Aegislash. De Pikachu look-a-like kent door zijn ability Hunger Switch twee modi: Full Belly en Hangry mode. Dit is van invloed op zijn sleutelaanval: Aura Wheel. In Full Belly Mode is deze van het elektrische type, terwijl Hangry Mode voor een Dark-aanval zorgt.

PokemonSwordShield_Morpeko_FullBelly_Hangry_Switch


Pokémon Sword en Pokémon Shield liggen vanaf 15 november 2019 in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. Tijdens de E3 kwam naar voren dat het totaal aantal Pokémon-vormen over de 1000 gaat komen.
Next articleGrandia HD Collection lanceert volgende week op de Nintendo... Previous articleCrates met willekeurige beloningen worden compleet uit Rocket...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 07 augustus 2019 23:04 | #287694
collapse
dat die weezing fairy is slaat ook echt op stront ... hoe is dit fairy?
Avatar
Mink | 08 augustus 2019 12:59 | #287698
Reactie op post #287694 van FalconPawnch
collapse
Wow, jij bent ook altijd negatief. Fairy is overigens een enigszins verkeerde vertaling, in het Japans is het 'goedwillig' en aangezien Weezing vieze lucht inademt en schone lucht uitademt, zal daar Fairy wel vandaan komen...
Avatar
FalconPawnch | 08 augustus 2019 23:31 | #287702
Reactie op post #287698 van Mink
yep, altijd. Dat is hoe jij mij ziet he ;-)
En ik zie jou als de altijd optimistische die altijd maar controversieel moet doen t.o.v. mij.

Fairy in het Engels (want we hoeven geen japans erbij te halen) is fair-(eerlijk)-y. En dat je het serieus nog gaat verdedigen terwijl je weet dat het gewoon op stront slaat, is erg jammer.
Avatar
IJsbeer | 08 augustus 2019 08:17 | #287696
collapse
Ik vond die weezing wel cool. Deed me denken aan een hoge hoed inderdaad, maar ook aan fabriekspijpen. Die obstagoon vind ik maar niks. En Team Yell deed me denken aan voetbal hooligans, een beetje rare keuze Hahaha
Avatar
Mink | 08 augustus 2019 13:00 | #287699
Reactie op post #287696 van IJsbeer
Het zijn de Pokemon-fans Yummy .
Avatar
FalconPawnch | 08 augustus 2019 23:33 | #287703
Reactie op post #287696 van IJsbeer
Z'n design is best geinig ja.
Die voetbal hooligans en al dat gedoe moet Engelse taferelen voorstellen. Vandaar al dat hooligan/badguy gedoe. Want zo zijn Engelsen en daar staan ze bekend om =')
Avatar
CyberMonkey | 09 augustus 2019 18:16 | #287709
Ze zijn wel veel ideeën uit Sun en Moon aan het hergebruiken. Regional variants, een "evil" team die niet serieus is en natuurlijk de focus op een nieuwe gimmick (Z-moves / Dynamax) in gevechten. Eigenlijk is alleen de Wild Area een beetje origineel/nieuw, verder voelt het heel erg copy-paste.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Shield

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019

Pokémon Sword

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019