Puzzel door een handgetekend archipel in Minute of Islands voor Nintendo Switch Nieuws | 09 augustus 2019 01:22 | Auteur: Erik | Bron: Mixtvision PR

Duitse uitgever Mixtvision heeft via een persbericht Minutes of Islands aangekondigd voor Nintendo Switch. De puzzelplatformer lanceert begin 2020.

In het volledig handgetekende avontuur Minute of Islands speel je als Mo. In een poging haar familie en vrienden te beschermen, gaat deze jongedame op een epische queeste door een mysterieus archipel bevuild met gevaarlijke schimmels. De mysterieuze antennes die het eiland ooit hiertegen beschermden, doen hun werk namelijk niet meer. Aan Mo, haar ingenieurskwaliteiten én haar vertrouwde Omni-Switch om ze te repareren.

Allerlei raadselachtige wezens bevolken de eilanden. Ondergronds wonen bijvoorbeeld de reuzen, die ooit in harmonie met de rest van het volk leefden. Maar waarom nu niet meer? Langzamerhand kom je steeds meer te weten over de waarheid achter deze scheiding, de staat van het archipel en over Mo zelf.Minute of Islands wordt ontwikkeld door Studio Fizbin, bekend van onder andere point-and-click adventure The Inner World (al is volgens Erik het vervolg The Last Wind Monk stukken beter). Ook die game was al voorzien van een prachtig handgetekend jasje. Het bedrijf belooft een een kleurrijke wereld om te verkennen, bestaande uit meerdere eilanden. Hierbij heb je je Omni-Switch vaak nodig om omgevingspuzzels op te lossen.

Minute of Islands verschijnt begint 2020 voor de Nintendo Switch. De titel komt ook naar PC, Xbox One en PlayStation 4. Mixtvision belooft tijdens de GamesCom meer te laten zien over de game. Meer weten? Check de officiële website!

MinuteOfIslands_NintendoSwitch_02

< >
Next articleDood is dood in horroravontuur Monstrum voor Nintendo Switch Previous articleLAATSTE DAG: Prijsvraag: Vier de zomer met N1ntendo.nl - This...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Minute of Islands

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzelplatformer
Ontwikkelaar: Studio Fizbin
Uitgever: Mixtvision
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q1 2020

Screenshots