N1 Podcast S02 A2: Astral Chain, Pokémon, Nintendo Switch Online en Gamescom hype Podcast | 13 augustus 2019 06:50 | Auteur: Dreon

Astral Chain wordt dit keer uitbundig besproken en de heren maken zich klaar voor Gamescom 2019.

Tijdens onze laatste podcast werd de Nintendo Switch Lite uitbundig besproken en kon ook Fire Emblem: Three Houses natuurlijk niet van tafel blijven. Tijdens deze podcast worden onder anderen Astral Chain, Super Mario Bros. U en de games op de proef bij Nintendo Switch online besproken. Ook zal dit de eerste Gamescom zijn waar Mitch en Dreon bij zullen zijn, veteraan Dyon vertelt ze alles over deze geweldige ervaring.

Je kunt N1 Podcast S02A2 hieronder of op Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Next articleSuper Nintendo-spellen komen misschien toch naar de Nintendo... Previous articleStrijd zij aan zij met je Legion in Japanse reclame Astral Chain...

Reacties van gebruikers

Avatar
SMS | 13 augustus 2019 15:30 | #287747
collapse
Gamescom is tegenwoordig een beetje de 2e E3 aan het worden. Heb er zelf wel zin in! Happy
Avatar
Patrick | 13 augustus 2019 16:49 | #287748
Reactie op post #287747 van SMS
collapse
Hetgeen de E3 leuker maakte om te bezoeken voor pers was de dag voor de E3 met de persconferenties van de grootste ontwikkelaars/uitgevers en het feit dat de E3 echt gericht was op pers. Dit jaar wordt er ook een interessante persconferentie gegeven voor Gamescom en veel ontwikkelaars die de E3 links laten liggen staan wel in Keulen. Daarbij komt dat de E3 tegenwoordig ook voor bezoekers is. Ik verwacht dat de E3 binnen enkele jaren ten onder zal gaan.

Als je echt op zoek bent naar de vetste gamebeurs dan zit je bij Gamescom echt goed!
Avatar
Nintendofeestneus | 14 augustus 2019 10:43 | #287751
Reactie op post #287748 van Patrick
Het enige minpunt van de Gamescom is de drukte. Daarbij moet ik het nog maar zien wat er op die persconferentie van Geoffrey wordt aangekondigd. Hij heeft ook elk jaar over de VGA de grootste praatjes maar daar zijn de aankondigingen ook meestal weinig soeps op Nintendo na.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.