Bubble Bobble 4 Friends exclusief voor de Nintendo Switch Media | 15 augustus 2019 10:09 | Auteur: Martijn | Bron: ININ Games

De bellenblazende draakjes zijn binnenkort terug mét hun vrienden voor Bubble Bobble 4 Friends, exclusief op de Nintendo Switch.

Uitgever ININ Games en ontwikkelaar Taito hebben bekend gemaakt dat de klassieke Bubble Bobble-serie een terugkeer maakt. Het spel krijgt een nieuwe lokale 4-speler modus en verschijnt exclusief voor de Nintendo Switch.

In dit vervolg is het favoriete speelgoed in een kinderkamer tot leven gekomen door een wonderbaarlijk licht, waaronder het draakje Bub. De gemene tovenaar Bonner is jaloers op deze speelgoedknuffel en daagt hem uit de strijd aan te gaan. Na meer dan tien jaar krijgt deze populaire serie weer een vervolg, gemaakt door de oorspronkelijke ontwikkelaar. Er is ook een trailer voor het spel verschenen.Bubble Bobble 4 Friends verschijnt in Europa op 19 november 2019 en de Verenigde Staten kunnen het spel in het eerste kwartaal van 2020 verwachten. Er zullen een fysieke en digitale Nintendo eShop-versie worden uitgebracht. Strictly Limited Games brengt een exclusieve Collector’s Edition uit.
Next articleWayForward doet Shantae 5 officieel uit de doeken als Shantae... Previous articleSuper Nintendo-spellen komen misschien toch naar de Nintendo...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Bubble Bobble 4 Friends

Platform: Nintendo Switch
Genre: Puzzle Platformer
Ontwikkelaar: Taito
Uitgever: ININ Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 19 november 2019

Screenshots