Nieuwe Pokémon Sword en Shield trailer onthult nieuwe abilities en meer Nieuws | 16 augustus 2019 19:01 | Auteur: Neslihan | Bron: The Pokémon Company

Pokémon Sword en Shield heeft weer een gloednieuwe trailer gekregen!

Het filmpje dat The Pokémon Company eerder vandaag deelde, focust zich op de nieuwe abilities en held items in de Galar regio. Zo heeft de pas onthulde Galarian Weezing de nieuwe ability Neutralising Gas, waardoor de effecten van andere abilities geneutraliseerd worden. Verder heeft Corviknight de hidden ability Mirror Armor, waardoor alle effecten die zijn statistieken verlagen, teruggekaatst worden. Pokémon met een hidden ability kunnen alleen gevangen worden in Max Raid Battles.

Verder zijn er twee nieuwe held items uit de doeken gedaan in de trailer: Room Service en Eject Pack. De eerste verlaagt de snelheid van de Pokémon tijdens Trick Room en de andere verwisselt je Pokémon als zijn statistieken verlaagd zijn.

Tenslotte deelde de officiële Pokémon Sword en Shield site het zogenaamde Battle Stadium. Dit is een online stadion waarin je tegen trainers van over de hele wereld kan vechten. Je kunt vechten in ranked en casual battles en in officiële en vriendelijke competities. Ook kun in het Battle Stadium zelfs de Pokémon teams van andere trainers lenen door middel van zogenaamde rental teams. Lees meer details op de officiële site van Pokémon Sword en Shield.

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor de Nintendo Switch.

Next articleSfeervolle lanceertrailer voor Grandia HD Collection Previous articleNintendo komt op 19 augustus 15:00 uur (CEST) met speciale Indie-videopresentatie

Reacties van gebruikers

Avatar
Rico B. | 16 augustus 2019 21:33 | #287784
Hmm..
Avatar
FalconPawnch | 17 augustus 2019 17:37 | #287802
Dit vervangt Weezing's Levitate wat hem resistant tegen Ground maakt. Wat een flut ability. Het zou wel voor een surprise kunnen zorgen maar als elke Galarian Weezing deze nieuwe ability heeft, zijn ze wel erg voorspelbaar en hebben ze gewoon een extra weakness.

Daarnaast kan weezing Haze of Clear Smog leren, maar dat kost natuurlijk wel weer een move slot.
Avatar
Kuemori | 20 augustus 2019 01:07 | #287843
Dit lijkt 'em niet te gaan worden voor mij.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Shield

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019

Pokémon Sword

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019