Kampeer en kook in nieuwe trailer voor Pokémon Sword en Shield Nieuws | 05 september 2019 01:07 | Auteur: Neslihan | Bron: Nintendo Direct

Kook ze allemaal en voltooi je Curry Dex!

Tijdens de Nintendo Direct richtte Nintendo zich op vier nieuwe features van Pokémon Sword en Pokémon Shield. Hiervan is de eerste dat je je trainer nu van top tot teen kunt personaliseren: je hebt nu keus uit een grote collectie aan allerlei soorten kledingstukken en kunt je haar in verschillende hippe stijlen dragen.

pokemonsscamp

Pokémon Camp en curry met rijst
Nog twee nieuwe features zijn Pokémon Camp en het kunnen koken. Pokémon Camp is een kampeerplek voor jou en je Pokémon waar je kunt relaxen en spelen met je Pokémon, enigszins vergelijkbaar met Pokémon Pelago uit Pokémon Sun en Moon. In de Wild Area kun je kampeertentjes van andere trainers tegenkomen, die je vervolgens ook kunt bezoeken.

In Pokémon Camp kun je niet alleen spelen met je Pokémon: je kunt nu ook voor hen koken. Curry met rijst is een specialiteit in Galar regio en in dit spel zul je vele varianten hiervan kunnen kokkerellen. Het eten bereiden is een minigame op zich en je culinaire kunsten zullen worden opgeslagen in de Curry Dex. Kook ze allemaal!

cramorant

Nieuwe Pokémon
Tot slot zijn er weer een tweetal nieuwe Pokémon onthuld. De ene is Polteageist, een geest Pokémon. Deze geest is gemaakt van zwarte thee en zit verstopt in het tafelservies. Als Polteageist zijn trainer vertrouwt, mag hij een stukje van zijn thee proeven.

De andere nieuwe Pokémon is Cramorant, van het Flying/Water type. Deze Pokémon is bijzonder gulzig en probeert alles te eten wat ook maar een beetje op eten lijkt. Toch iets in zijn bek gestopt dat hij niet zo lekker vindt? Dan spuugt deze vogelachtige Pokémon het gewoon weer uit. Dat is overigens ook meteen zijn ability: Gulp Missile.

De trailer met al deze aankondigingen kun je hieronder bekijken. Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor de Nintendo Switch.

Next articleKom van alles te weten over je nieuwe eilandleven in Animal... Previous articleTokyo Mirage Sessions #FE Encore komt op 17 januari 2020 naar...

Reacties van gebruikers

Avatar
CyberMonkey | 05 september 2019 11:59 | #288102
Op zich leuk, maar deze nieuwe features kunnen voor mij de andere problemen van de game niet goed maken. Zelda en Fire Emblem maken echt grote stappen bij de overgang naar HD, maar bij Pokémon spelen ze heel erg of safe voor mijn gevoel. Denk dat ik deze games oversla..

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Shield

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019

Pokémon Sword

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019