SNES-titels worden niet maandelijks toegevoegd aan Nintendo Switch Online Nieuws | 07 september 2019 11:55 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo

Nintendo heeft laten weten dat SNES-spellen straks op niet-periodieke wijze aan de Nintendo Switch Online-applicatie worden toegevoegd.

Deze aanpak gaat Nintendo ook handhaven voor de klassiekers voor het Nintendo Entertainment System, oftewel de NES. Tot dusver werden deze op elke tweede woensdag van de maand toegevoegd. The Big N maakt dit bekend in een artikel op hun website (Japans).

Het is niet bekend gemaakt of we juist korter of langer op de titels hoeven wachten. De Australische tak van Nintendo laat aan Vooks weten dat de spellen "toegevoegd zullen worden na hun lancering, maar deze verschijningen zijn niet op basis van een regulier schema".

NintendoSwitchOnline_SNES_Controller

Uitgebreide SNES- en NES-bibliotheek
De komende tijd hoeven we ons in ieder geval geen zorgen te maken over een gebrek aan nostalgie: bij de lancering van Super Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online kwamen twintig titels. De NES-catalogus is inmiddels al enorm, zo werden in mei Donkey Kong Jr., VS. Excitebike en Clu Clu Land toegevoegd.

Om NES- en SNES-titels te kunnen spelen, heb je een abonnement op Nintendo Switch Online nodig. Deze is €19,99 voor een jaar of €35,99 voor een familieabonnement tot acht spelers.
Next articleBee Simulator Previous articleLAATSTE DAG: Prijsvraag: Vier de zomer met N1ntendo.nl - tinyBuild...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.