Lanceertrailer voor Devil May Cry 2 Media | 19 september 2019 22:16 | Auteur: Martijn | Bron: Capcom

Vanaf vandaag is Devil May Cry 2 ook speelbaar op de Nintendo Switch. Capcom heeft een lanceertrailer voor deze game uitgebracht.

Tijdens de recentste Nintendo Direct werd bekend dat Devil May Cry 2 naar de Nintendo Switch komt. In dit vervolg moeten Dante en Lucia een zakenman genaamd Arius bevechten, die de gevaarlijke demon Argosax the Chaos wil oproepen voor oneindige macht. Deze action-adventure hach & slash-game speelt zich nu vooral af in een stedelijke omgeving, waarbij de gameplay uit het eerste deel wordt voortgezet. Devil May Cry 2 is een HD remaster van het originele spel, dat oorspronkelijk in 2003 voor de Playstation 2 verscheen.

Hoewel Capcom eerder niet bevestigde dat de andere delen ook naar de Nintendo Switch komen, verschijnt dit tweede deel vandaag voor het eerst op een Nintendo systeem. Devil May Cry 2 is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, via de Nintendo eShop. Capcom heeft voor deze titel uiteraard een lanceertrailer beschikbaar gesteld, die je hier kunt bekijken.

Next articleFromto, Colt Canyon en OutBuddies: Indies spelen bij HeadUp... Previous articleThe Legend of Zelda: Link's Awakening

Reacties van gebruikers

Avatar
Jeroen K. | 20 september 2019 08:49 | #288376
Ik snap niet hoe Capcom weg komt met deze luie ports. Waarom niet gewoon de HD-collectie voor PS4 overzetten?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Devil May Cry 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: 19,99
Genre: Action Adventure Hack & Slash
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 19 september 2019