N1 Podcast S02 A5: Het grote Zelda debat Podcast | 24 september 2019 06:50 | Auteur: Dreon

Dreon, Mitch en Daan bespreken in deze podcast hoe het is om te werken voor grotere kanalen als GameXplain en Nintendo World Report. Ook discussiëren ze over de meest over- en ondergewaardeerde Zelda-game, The Legend of Zelda: Link's Awakening, de release van de Nintendo Switch Lite, Ring Fit Adventure en Cross-platform saving.

Tijdens onze laatste podcast werd er teruggeblikt op de Nintendo Direct die begin september plaatsvond. Dit keer bespreken de heren de roundtable over de Zelda-franchise, Daan zijn ervaringen als gamedeskundige, de eerste reacties op Ring Fit Adventure en waarom cross-platform saving niet in meerdere games wordt gebruikt.

Je kunt N1 Podcast S02A5 hieronder of op Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Next articleSword of the Necromancer aangekondigd voor Nintendo Switch Previous articleGameplay-trailer toont Super Saiyan God Super Saiyan Gogeta...

Reacties van gebruikers

Avatar
rdvid | 24 september 2019 20:10 | #288435
collapse
Leuke Podcast. De Switch is nu idd geen switch meer (buiten het feit dat je nu de keuze hebt tussen 2 verschillende modellen waarbij de eerste switch het Premium model is met de keuze om het op tv af te spelen.)

Mijn favoriete Zelda is volgens mij toch Ocarina of Time 3D. Ik heb niet zo veel Zelda games gespeeld maar ik vond deze te gek op de 3DS (wat ook een van mijn favoriete Nintendo consoles allertijden is).

Hopelijk komt er ook een keer een Zelda voor de mobiele telefoon. Na Animal Crossing en Mario (Kart) zou het een welkome toevoeging zijn aan het aanbod. Mooie podcast, keep on being creative!
Avatar
FalconPawnch | 25 september 2019 08:32 | #288436
Reactie op post #288435 van rdvid
collapse
zelda voor je mobiel is niet echt boeiend. Ik zie liever dat ze de energie in de console games steken. Mobiele games klinken vaak leuker dan ze zijn want uiteindelijk zijn het maar kleine spelletjes en vaak zitten er micro transactions in. Leuk voor de developer maar niet voor de consument. Het is ook niet zo dat als er een mario en pokemon zijn, er ook maar een zelda moet komen.
Avatar
rdvid | 26 september 2019 10:49 | #288457
Reactie op post #288436 van FalconPawnch
Ik zou het nog wel een kans willen geven, als het vrij vlot en goed word uitgewerkt.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.