Sword of the Necromancer aangekondigd voor Nintendo Switch Nieuws | 24 september 2019 09:29 | Auteur: Dreon | Bron: Nintendo Everything

Sword of the Necromancer is bekendgemaakt voor de Nintendo Switch!

Sword of the Necromancer belooft een dungeon crawler te worden dat lijkt geinspireerd door de Zelda-franchise, het spel bevat rogue-lite elementen en stelt je zelfs in staat om monsters te vangen. Het spel gaat over een jongen genaamd Tama, hij moet Koko zien te redden met de krachten van het verboden zwaard van de geestenbezweerder. Hiervoor moet hij vijf kerkers afstruinen om genoeg zielenkracht te verzamelen en Koko terug te brengen uit de dood.

Het spel belooft een systeem waarbij je monsters opnieuw tot leven kunt wekken met je Sword of the Necromancer. Wapens worden willekeurig gegenereerd, waardoor ze allemaal andere effecten en attributen zullen hebben. In Sword of the Necromancer is het de bedoeling dat je personage een steeds hoger level dient te bereiken. Wanneer je sterft, verlies je al je uitrusting en de helft van je level. Ook is het mogelijk om de kerkers eerder te verlaten waardoor je je uitrusting behoudt maar al je levels verliest.

Het is nog onbekend wanneer het spel verschijnt.

Next articleCreature in the Well Previous articleN1 Podcast S02 A5: Het grote Zelda debat

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.