Pokémon Sword & Shield krijgen mysterieuze livestream van 24 uur Nieuws | 28 september 2019 11:04 | Auteur: Erik | Bron: The Pokemon Company

In een duister bos, nog wel!

The Pokémon Company heeft onthuld ze vanaf 4 oktober een livestream van Pokémon Sword & Shield laten zien. De stream is 24 uur live vanaf 15.00 's middags, en duurt dus tot 5 oktober dezelfde tijd.

Wat we in dit filmpje te zien krijgen? Beelden van een geheimzinnig bos, genaamd Glimwood Tangle. Hier neemt een verborgen camera live footage op van alle Pokémon die er rondstruinen! Volgens de website van Pokémon Sword & Shield kunnen er zomaar verrassende zaken voorbij komen!

Livestream_PokemonSwordShield_GlimwoodTangle

Professor Sonia, een onderzoeker uit Pokémon Sword & Shield, legt alles even voor je uit:

"Mijn naam is Sonia en ik ben een Pokémon-onderzoeker. Ik doe hier in Galar altijd onderzoek voor mijn oma, ehm, Professor Magnolia natuurlijk!

Ik stuur je dit bericht omdat ik jullie hulp wel kan gebruiken bij mijn onderzoekswerk.

Volgende week wordt er een camera opgezet in een geheimzinnig bos hier in Galar, Glimwood Tangle genaamd. Deze zendt live beelden uit. De uitzending duurt 24 uur! Als je een blik kunt werpen als je tijd hebt, zou dat geweldig zijn.

Alvast bedankt!"


Hebben we dit bos al eerder gezien? Wellicht wel! In de allereerste trailer van Pokémon Sword & Shield (check 'm hier!), konden we er ook al een glimp van opvangen. Volg de livestream vanaf 4 oktober, 15:00 uur, op N1!

Pokémon Sword en Pokémon Shield liggen vanaf 15 november in de winkelschappen.

GlimwoodTangle_PokemonSwordShield
Sfeerbeeld van wat (waarschijnlijk) Glimwood Tangle is.
Next articlePrijsvraagwinnaar: Vier de zomer met N1ntendo.nl - FAR: Lone... Previous articleDivinity: Original Sin 2 Definitive Edition

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 28 september 2019 17:38 | #288474
okay... apart. Zal mij benieuwen wat er allemaal voor Pokemon gespot worden. Ik ben op vakantie en ga het niet kijken 24 uur lang. Ik zie het hier of op serebii wel staan.
Avatar
fantasyfreak | 29 september 2019 00:24 | #288482
collapse
Wat een lange livestream. Lijkt mij dan ook niet heel interessant om zoiets 24uur te volgen. Daarnaast zou ik zelfs niet eens zoveel willen zien van een game vooraf.
Avatar
FalconPawnch | 29 september 2019 10:48 | #288483
Reactie op post #288482 van fantasyfreak
het idee is natuurlijk dat je misschien een nieuwe pokemon spot. Maar relax, er zijn genoeg zotten die heel de dag naar zo'n schermpje gaan staren in de hoop iets nieuws te zien. Wij zien dit allemaal netjes op een rijtje de dag erna ;-)

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Shield

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019

Pokémon Sword

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019