Yooka-Laylee krijgen klassiek Nintendo 64-model in hun originele avontuur Nieuws | 09 oktober 2019 14:14 | Auteur: Erik | Bron: Playtonic Games

Speel straks écht zoals vroeger!

Playtonic Games laat via Twitter weten dat ze binnenkort een heus 64bit-model van Yooka & Laylee toevoegen in hun originele 3D-platformer. Deze verschijning noemen ze liefkozend Yooka 64. Een verschijningsdatum hiervoor is nog niet genoemd.

Dit klassieke model is een toevoeging van de 64bit-tonic, dat het spel eruit laat zien alsof het op de Nintendo 64 is uitgekomen. Omgevingen, gebouwen en vijanden kregen hiermee een heerlijk blokkerig polygonen-sausje. Het enige probleem? Onze kameleon en vleermuis hebben daar op dit moment nog hun HD-uiterlijk! Dit probleem is straks dus verleden tijd.

Yooka-Laylee is sinds 14 december 2017 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Het wil de hoogtijdagen van de oude collect-a-thonplatformers naar boven halen. Volgens Erik is dat helaas niet helemaal gelukt.

Yooka64_YookaLaylee_NintendoSwitch
Next articleSprookjesachtige Galarian Ponyta officieel onthuld voor Pokémon... Previous articleFitnessplezier voor het hele gezin in verse trailers Ring Fit...

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 09 oktober 2019 14:30 | #288567
collapse
Hmm.. Dit is echt zo'n twijfelgeval. Ik wil nog steeds een keer proberen hoe dit spel uit de verf komt, het lijkt me op zich leuk, maar tegelijk hoor ik continu dat hij tegenvalt en niet waarmaakt wat de eigenlijke bedoeling was. Hij is wel vaak voor 50% afgeprijsd in de eShop, maar heb mezelf nog steeds niet overtuigd m' te kopen.

Misschien over een tijdje, als de korting nog nét wat hoger wordt. Verwacht nu het tweede deel eerder te kopen dan deze. Ik heb de N64 ook niet meegedaan, omdat ik toen een Playstation had. Ik heb dus niet echt een boodschap aan hoekige N64-models in het spel. Leuk dat ze het doen, maar voor mij hoeft het niet zozeer.
Avatar
Mitch | 10 oktober 2019 15:22 | #288576
Reactie op post #288567 van Martijn
Sla deze lekker over en koop het tweede deel. De eerste is het gewoon net niet.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Yooka-Laylee

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €39,99
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Playtonic Games
Uitgever: Team17
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 december 2017

Screenshots