Trailer voor 2D RPG-platformer Indivisible Media | 11 oktober 2019 17:38 | Auteur: Martijn | Bron: 505 Games

De lanceertrailer voor de eigenaardige 2D platformer én RPG Indivisible, die waarschijnlijk op korte termijn ook voor de Nintendo Switch gaat verschijnen.

Intussen is Indivisible uitgekomen op Playstation 4, Xbox One en PC. In juni 2017 werd bekend gemaakt dat het spel ook naar de Nintendo Switch komt. Het heeft een aansprekende tekenstijl en een zeldzame combinatie van een 2D platformer en RPG.

Het is nog niet bekend wanneer Indivisible precies naar de Nintendo Switch komt, maar er wordt aangenomen dat dit binnenkort gaat gebeuren. Ontwikkelaar Lab Zero Games en uitgever 505 Games hebben voor de lancering de volgende trailer vrijgegeven, al gaat het spel er op de Nintendo Switch vrijwel identiek uitzien. Je kunt de nieuwe trailer hier bekijken.


Indivisible gaat over Ajna, een dapper maar rebels meisje. Haar leven staat ondersteboven als haar thuis wordt aangevallen en een mysterieuze kracht in haar ontwaakt. Ze wil de waarheid achter haar krachten achterhalen en ontmoet tijdens haar avontuur vele 'incarnaties', die met haar meevechten. Zij hebben allemaal hun eigen krachten en verhaal. Door deze samen te brengen hoopt Ajna meer te ontdekken over zichzelf, haar krachten, de wereld en een manier om deze te redden.

Het spel beloofd een spannend verhaal, gevarieerde gameplay en vele speelbare personages. Een tijdje geleden werd ook een trailer uitgebracht om verschillende personages en gameplay-mechanieken te introduceren. Je kunt deze én de Nintendo Switch-cover van het spel hieronder bekijken.


indivisible_box_nintendoswitch01
Next articleIndie World - PHOGS, The Touryst, Skellboy & Youropa Previous articleDr. Kawashima’s Brain Training voor de Nintendo Switch krijgt...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Indivisible

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platform RPG
Ontwikkelaar: Lab Zero Games
Uitgever: 505 Games
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2018

Screenshots