CoroCoro onthult complete kaart van Wild Area van Pokémon Sword en Shield Nieuws | 13 oktober 2019 22:45 | Auteur: Neslihan | Bron: CoroCoro

Wazig maar wel compleet!

Pokémon Sword en Shield voegt allerlei nieuwe dingen toe aan de Pokémon-serie, waaronder de zogenaamde Wild Area. Dit is een uitgestrekt gebied in het spel waar spelers vrij kunnen rondlopen en waar ze à la Pokémon Go en Pokémon Let's Go zakmonstertjes tegenkomen buiten het hoge gras. Daarbij kun je hier deelnemen aan zogenaamde Max Raid Battles, zijn er verschillende weersomstandigheden en kun je er koken en kamperen.

Hoewel er al wat gameplay vanuit de Wild Area gedeeld was, hebben we dankzij CoroCoro nu een nog beter idee van hoe de Wild Area er precies uit gaat zien. Op de cover van hun aankomende Pokémon Sword & Shield Fastest Guidebook is namelijk voor de oplettende kijker een plaatje te zien van de kaart van de Wild Area. Deze kaart komt als poster bij het Guidebook. Zoom je echter in op de cover, krijg je dus nu al de volledige (en in al zijn wazige glorie) kaart van de Wild Area te zien. Deze kun je hieronder bekijken.

Pokémon Sword en Pokémon Shield verschijnen 15 november voor de Nintendo Switch. Heb je liever een iets minder wazig kijkje op het spel? Je kunt hier alvast een kleine tour door het eerste stadje in de Galar regio krijgen!

229

230
Next articleReleasedatum van Image & Form's Anthill bekendgemaakt voor Nintendo... Previous articleGungHo Online Entertainment legt reden uitstel Splatoon look-a-like...

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 14 oktober 2019 01:10 | #288613
collapse
Voor wat het 'open world-achtige' onderdeel van de games moet worden ziet het er vrij klein/niet indrukwekkend uit. Als dit nu 1 van meerdere Wild Area's was zou het een ander verhaal zijn geweest maar ook dit onderdeel van de games lijkt helaas weer niet te overtuigen.

Wat enorm jammer is want de charme van de Game Freak stijl spat van de illustraties af...
Avatar
FalconPawnch | 14 oktober 2019 10:24 | #288617
Reactie op post #288613 van Demin
collapse
diezelfde charme die ze nu al 20 jaar onveranderd gebruiken? lol
Avatar
Demin | 14 oktober 2019 14:47 | #288622
Reactie op post #288617 van FalconPawnch
Ja, het leek mij algemeen bekend dat die charme (+ ondertussen ook een flinke scheut nostalgie) 1 van de belangrijkste drijfveren van de Pokémon franchise zijn?
Avatar
Banjo | 14 oktober 2019 15:38 | #288626
Ziet er goed uit! Laat maar komen en laat de haters maar lekker huilen <3

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Shield

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019

Pokémon Sword

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019