Releasedatum van Image & Form's Anthill bekendgemaakt voor Nintendo Switch Nieuws | 14 oktober 2019 07:38 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo Switch eShop

Lekker met beestjes spelen op de Nintendo Switch!

De Nintendo Switch eShop geeft aan dat Anthill op 25 oktober naar de Nintendo Switch komt. Deze game van Image & Form betreft een port van een mobile titel uit 2011. Toch heeft het spelletje wat extra's: alle uitgekomen DLC, een volledig nieuwe soundtrack én is 100% geschikt voor handheldstijl. "Door de intuïtieve aanraakbesturing perfect voor de Nintendo Switch Lite", aldus het persbericht.

Wat Anthill precies is? Jij moet met je leger aan mieren de heuvel beschermen! Het heeft hierbij wel wat weg van een tower defense-game: jij doet golven aan vijanden de das om. Hierbij bestuur je echter niet individuele mieren, maar hele troepen. En de karkassen die je verslagen vijanden achterlaten, smikkel je op voor upgrades! Lees op de website van Image & Form meer over de game.

Anthill is oorspronkelijk halverwege 2018 aangekondigd als een van de eerste titels van Zweedse uitgever Thunderful, een fusie tussen Image & Form en Zoink! Games. Anthill komt dus 25 oktober naar de Nintendo Switch eShop. Bekijk hieronder een trailer van de iOS-versie.


Anthill_NintendoSwitcheShop_01
Next articleNieuwe beelden Super Nintendo World Previous articleCoroCoro onthult complete kaart van Wild Area van Pokémon Sword...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Anthill

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Real-Time Strategy
Ontwikkelaar: Image & Form
Uitgever: Thunderful
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: Onbekend

Screenshots