Producent Fatal Frame-franchise ziet graag nieuw deel voor de Nintendo Switch Nieuws | 20 oktober 2019 17:59 | Auteur: Mitch | Bron: Nintendo Everything

Mogelijk goed nieuws voor griezelfans.

Keisuke Kikuchi, producent van de Fatal Frama serie, laat weten interesse te hebben in het maken van een nieuw deel van zijn enge franchise. Dit liet de ontwikkelaar weten in een statement aan de website Nintendo Everything.

Hij zei hierover (vertaald): "Ja, ik wil een Fatal Frame voor de Nintendo Switch maken. Ik denk dat het heel leuk zou zijn om met de console te spelen in de handheld-modus en vrij rond te kunnen bewegen."

69

De laatste Fatal Frame was Fatal Frame: Maiden of the Black Water die in Europa in 2015 verscheen voor de Nintendo Wii U. Op het moment is Kikuchi zelf druk bezig met een ander project: Fairy Tail RPG, een spel gebaseerd op een Japanse anime.

Mocht de naam Fatal Frame niet meteen een belletje doen rinkelen: dat kan. In Europa worden de games namelijk uitgebracht onder de naam Project Zero. Jeroen beloonde het Wii U-deel destijds zelfs met een 9.4.

Zie jij graag een nieuw deel verschijnen in deze serie?Next articleTechland teaset Nintendo Switch-versie Call of Juarez: Gunslinger Previous articleShovel Knight toont zich strijdbaar in personagetrailer Shovel...

Reacties van gebruikers

Avatar
Jeroen K. | 20 oktober 2019 18:51 | #288706
Gaaf! Hopelijk komt 'ie er. De oudere delen spelen niet zo lekker meer anno 2019 en met het Wii U-deel is er nu eigenlijk maar 1 moderne game in de serie. Hopelijk blijft het daar niet bij.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Project Zero: Maiden of Black Water

Platform: Wii U
Genre: Survival horror
Ontwikkelaar: Koei Tecmo / Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 30 oktober 2015

Screenshots