Techland teaset Nintendo Switch-versie Call of Juarez: Gunslinger Nieuws | 20 oktober 2019 18:30 | Auteur: Mitch | Bron: Techland, via VG24

Cowboys en bullet-time altijd bij de hand.

Het lijkt er op dat we binnenkort een versie van Call of Juarez: Gunslinger mogen verwachten die speelbaar is op de Nintendo Switch. Ontwikkelaar Techland heeft namelijk uit het niets een afbeelding gestuurd naar diverse media die hier wel héél sterk naar hint.

1

Wat zien we daar in de handen van de cowboy? Inderdaad, een Nintendo Switch! Call of Juarez: Gunslinger op Nintendo's hybride console lijkt daarmee een feit. Op de achterkant van de kaart schrijft Techland dat we op 24 oktober meer krijgen te horen.

Call of Juarez: Gunslinger is het vierde deel uit de Call of Juarez-franchise. Jij kruipt in de laarzen van Silas Greaves en mag in first-person gaan knallen door het Wilde Westen. Het origineel komt alweer uit 2013 en kernmerkt zich door lineaire progressie, een sterke nadruk op bullet-time en een over-the-top stijltje.

Krijg jij al zin om op cowboy-avontuur te gaan?
Next articleUnlock binnenkort een Luigi's Mansion 3-thema in Tetris 99 Previous articleProducent Fatal Frame-franchise ziet graag nieuw deel voor de...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Call of Juarez: Gunslinger

Platform: Nintendo Switch
Genre: FPS
Ontwikkelaar: Techland
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 10 december 2019

Screenshots