Nieuwe trailer en mogelijke releasedatum Darksiders Genesis Media | 22 oktober 2019 09:06 | Auteur: Dreon | Bron: IGN

Er is een nieuwe trailer verschenen van Darksiders Genesis, er wordt zelfs gesproken over een mogelijke releasedatum!

In de nieuwe trailer is te zien hoe Strife één van de demonenkoningen tot de dood veroordeelt. Dit gaat natuurlijk gepaard met een dosis humor en geweld. Het spel verschijnt op 5 december voor PC en Google Stadia en op 14 februari 2020 voor de Playstation 4 en Xbox One. Of het spel ook op 14 februari 2020 voor de Nintendo Switch verschijnt is nog niet expliciet verteld.

In Darksiders Genesis speel je de ruiters van de Apocalyps, samen gaan ze de strijd aan tegen het goed en het kwaad om de balans tussen de hemel en hel te bewaren op aarde. Het spel bevat een camerastandpunt van bovenaf en belooft daarmee de perfecte multiplayer-game te worden.

Wanneer het spel precies verschijnt voor de Nintendo Switch is nog onduidelijk, dit zou zomaar op 14 februari kunnen zijn.

Next articleVisual novel Root Film aangekondigd voor Nintendo Switch Previous articleNieuwe characters, items en modus aangekondigd in video Mario...

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 22 oktober 2019 14:00 | #288716
Inmiddels bevestigd door THQ Nordic zelf, dat de release datum voor de Switch ook gewoon 14 februari wordt, dus alle console versies komen gelijktijdig uit.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.