Gameplayvideo's verschenen voor Pokémon Sword & Shield Media | 25 oktober 2019 11:55 | Auteur: Sascha | Bron: Nintendosoup

De release van Pokémon Sword & Shield komt iedere dag een stukje dichterbij en ook het nieuws blijft daar niet achter. Diverse nieuwe video’s verschenen vandaag.

Het zestal video’s bevat nieuwe in-game beelden die in geen enkele eerdere trailer of preview te zien waren. We zien onder andere nieuwe beelden van winkels, de wild area, steden en een Dynamax-gevecht. Op veel plekken zien we ook wilde Pokémon rondzwerven.

Pokémon Sword & Shield zijn vanaf 15 november te verkrijgbaar.Next articleCall of Juarez officieel aangekondigd voor Nintendo Switch Previous articleTencent is op zoek naar ontwikkelaar die zich in Nintendo Switch-ports...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 25 oktober 2019 14:47 | #288733
Hmm, het verbaast me eigenlijk dat de starter evoluties nog niet zijn gelekt of andere nieuwe Pokemon.

Wat de filmpjes betreft: over het 'algemeen' ziet het er nog redelijk uit maar grafisch is Pokemon natuurlijk nooit mooi geweest. Die Gyarados... er is echt 0,0 effect in het water van zo'n groot beest. Geen splash of golfje, niks. Dat ziet er echt niet uit ook hoe alle Pokemon gewoon om hun as heen draaien, dat ziet er vooral bij lange Pokemon ala Gyarados echt niet uit.

De omgevingen zijn op zich nog aardig geworden. Het werd natuurlijk nooit een Breath of the Wild idee, maar dit is nog prima gedaan. Het zal ook wel te maken hebben met het cool houden van de framerate.

Ik blijf het jammer vinden:
- dyna/gigantamaxing. Slechtste toevoeging ooit.
- Dorpjes zien er niet echt levendig uit want alle staat stil,
- animaties zijn allemaal exact hetzelfde als van de 3DS games.
- Vele less-popular Pokemon geschrapt van vorige gens. wegens te veel werk om te animeren
- nog steeds geen eigen character creëren
- etc etc.

Ergens kriebelt het om toch 1 van de 2 games te kopen omdat er deze periode verder niet veel komt. je wordt bijna gedwongen dit maar te kopen omdat er weinig anders boeiends komt. Dit moet in elk geval overduidelijk de najaarsklapper worden. En natuurlijk gaat het weer miljoenen keren over de toonbanken. Mensen zijn toe aan een nieuwe generatie en dit de enige optie. Jammer maar begrijpelijk dat gamefreak Pokemon games blijft maken. Concept is goud waard en de hele franchise ook.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Shield

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019

Pokémon Sword

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019