Tencent is op zoek naar ontwikkelaar die zich in Nintendo Switch-ports specialiseert Nieuws | 25 oktober 2019 11:45 | Auteur: Sascha | Bron: Tencent via Daniel Ahmad

Tencent heeft een vacature geplaatst waarin ze op zoek zijn naar een ontwikkelaar die zich specialiseert in het overzetten van bestaande games naar de Nintendo Switch.

Vorig jaar bracht Tencent Arena of Valor uit voor de Nintendo Switch. De vacature is een goede indicatie dat het Chinese bedrijf meer van zijn games naar de Nintendo Switch wil brengen.

Tencent is een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de distributie van de Nintendo Switch in het vasteland van China.

Sinds 2015 is Tencent eigenaar van Riot Games (de ontwikkelaar van League of Legends). Verder heeft Tencent een groot aandeel in bedrijven zoals Supercell (mobile-game Clash of Clans), Grinding Gear Games (Path of Exile) en Epic Games (onder andere Fortnite, Unreal Tournament, Infinity Blade en Gears of War).

Het is op dit moment nog niet bekend welke game (of games) Tencent van plan is naar de Nintendo Switch te brengen. Wel is zeker dat ze geen tekort aan keuze hebben.
Next articleGameplayvideo's verschenen voor Pokémon Sword & Shield Previous articleNarcos: Rise of the Cartels releasedatum bekend

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.