Nintendo publiceert uitgebreide overzichtstrailer van Luigi's Mansion 3 Media | 25 oktober 2019 12:42 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo Nederland

Meer dan vijf minuten vertoeven in een spookachtig hotel!

Nog maar een weekje, en dan is het zover: de release van Luigi's Mansion 3 op de Nintendo Switch. Om je alvast goed voor te bereiden op deze naargeestige vakantie, heeft Nintendo een uitgebreide trailer uitgebracht, die je alle kneepjes van Luigi's geestige vak leert.

Zo komen de verschillende etages van het hotel voorbij. De ene lijkt zo uit de middeleeuwen weg te komen, terwijl een ander compleet overwoekert wordt door gigantische planten. En laat de tiende etage je nou zelfs een piramide in de woestijn verkennen? Daarnaast de mogelijkheden van Luigi's Spookzuiger G-00 voorbij en de andere trucjes waarmee ie de spoken te slim af kan zijn. Griezel alvast mee hieronder!

Luigi's Mansion 3 verschijnt vanaf 31 oktober voor de Nintendo Switch. Op de redactie kunnen we haast niet wachten: check onze laatste podcast om onze escapades met Luigi's Mansion 2 te horen!

Next articleGRID Autosport Previous articleCall of Juarez officieel aangekondigd voor Nintendo Switch

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Luigi's Mansion 3

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Next Level Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 31 oktober 2019

Screenshots