New Super Mario Bros. U Deluxe is eerste game met Chinese toestemming Nieuws | 29 oktober 2019 16:39 | Auteur: Sascha | Bron: Chinese Nintendo

New Super Mario Bros. U Deluxe werd ter goedkeuring naar de Chinese overheid gestuurd en heeft nu officieel goedkeuring gekregen.

De game heeft op 25 oktober het akkoord van de Chinese overheid ontvangen. Tencent, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de distributie van de Nintendo Switch in het vasteland van China, heeft de aanvraag gedaan. Vorige week plaatste Tencent nog een vacature voor een ontwikkelaar die zich specialiseert in Nintendo Switch-ports.

NewSuperMarioBrosDeluxeU_NintendoSwitch_10

New Super Mario Bros. U Deluxe is daarmee de eerste Nintendo Switch-game die toelating in het vasteland van China heeft gekregen.

Het vasteland van China staat bekend om strikte regels en wetten omtrent content in games. Zo worden games verboden totdat ze aangepast zijn conform de censuurregels.
Next articleShigeru Miyamoto wordt erkend als vertegenwoordiger van Japanse... Previous articleFans vieren Super Mario Odyssey's jubileum met fanart

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

New Super Mario Bros. U Deluxe

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 januari 2019

Screenshots