PlatinumGames viert tiende verjaardag Bayonetta Nieuws | 29 oktober 2019 11:45 | Auteur: Erik | Bron: PlatinumGames

Hiep, hiep hoera: Bayonetta is tien jaar!

Op 29 oktober 2009 zag Bayonetta voor het eerst het levenslicht. PlatinumGames viert de verjaardag van deze stoere heldin met een nieuw stukje artwork, een speciaal bericht voor fans van Hideki Kamiya én een eigen pagina op PlatinumGames haar website.

"Mijn dank is groot voor iedereen die Bayonetta ondersteunde in de afgelopen tien jaar. Vandaag is een grootse dag voor mij, en dit komt allemaal door jullie affectie", schrijft Kamiya aan zijn fans. Hij vertelt verder hoe Bayonetta zijn eerste titel was bij PlatinumGames. Zijn doel? Het beste actiespel maken dat hij kan. Lees het hele bericht op de website van PlatinumGames.

Bayonetta verscheen in 2009 voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC, en kwam later uit voor Wii U en Nintendo Switch. Later maakte Nintendo het mogelijk dat het spel een vervolg kreeg: Bayonetta 2 verscheen exclusief voor de Wii U, en kwam later ook naar de Nintendo Switch. Op dit moment heeft PlatinumGames Bayonetta 3 in de maak, maar het is nog niet bekend wanneer we die kunnen verwachten.

Bayonetta_10thAnniversary_PlatinumGames_Artwork
Next articleSuper Monkey Ball Banana Blitz HD Previous articleHoe we Luigi's Mansion bijna in 3D speelden

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Bayonetta

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Action
Ontwikkelaar: Platinum Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 februari 2018

Screenshots