Shigeru Miyamoto praat over zijn toekomstplannen Nieuws | 30 oktober 2019 17:08 | Auteur: Sascha | Bron: Nikkei

In een interview met de Japanse krant Nikkei vertelt Shigeru Miyamoto wat hij van plan is in de toekomst.

miyamoto_switchsoku
(Bron: Switchsoku)

Gisteren heeft Shigeru Miyamoto de 'Person of Cultural Merit' (Persoon van Culturele Verdiensten) onderscheiding mogen ontvangen. De Japanse krant Nikkei heeft hem geïnterviewd over zijn toekomstplannen.

In het interview geeft Miyamoto aan dat hij nog één doel heeft dat hij moet bereiken: Mario even populair maken als Disney’s Mickey Mouse. Hij vraagt zich af hoeveel jaar het duurt om zijn droom waarheid te maken. Ook zegt Miyamoto dat hij nieuwe manieren wil vinden om de wereld te laten lachen en te vermaken.

In 2020 opent Super Nintendo World in Japan, en in 2022 moet er een nieuwe Super Mario-film in de bioscoop verschijnen. Allemaal mogelijkheden om Mario’s populariteit en bereik uit te breiden.

In de woorden van Shigeru Miyamoto: (Vertaald)
Ik ga mijn best doen om nieuwe dingen te blijven doen, dus ik word niet gevraagd of ik van plan ben met pensioen te gaan. Ik wil dat mensen over de hele wereld glimlachen.
Next articleDe vier hoofdzonden van Luigi's Mansion 2 Previous articleSuper Smash Bros. Ultimate krijgt Spirit Board-event vol zwaardvechters

Reacties van gebruikers

Avatar
rdvid | 01 november 2019 20:32 | #288824
Mario was volgens mij ooit populairder dan Mickey Mouse. En vergeet niet dat heel veel mensen fan zijn van Mario.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.