Ring Fit Adventure spelers vooral vrouwen tussen de 20 en 30 jaar Nieuws | 01 november 2019 12:40 | Auteur: Sascha | Bron: Nintendo

Het blijkt dat de meeste Ring Fit Adventure spelers vrouwelijk en tussen de 20 en 30 jaar, zijn zegt Nintendo.

2

Gisteren heeft Nintendo zijn kwartaalcijfers en heel wat extra data bekend gemaakt. Los van hard-, en softwareverkopen maakte het bedrijf ook gegevens bekend over wie wat koopt, bijvoorbeeld. Zo geeft Nintendo aan dat de meeste kopers van Ring Fit Adventure vrouwen tussen de 20 en 30 jaar zijn. Dreon had in ieder geval de juiste tanktop aan voor zijn videoreview van het sportieve spel.

Tot slot gaf Nintendo nog aan dat het bedrijf veel lof ontvangen heeft van spelers die Ring Fit Adventure gespeeld hebben: (Vertaald)
We hebben verschillende reacties ontvangen van mensen die Ring Fit Adventure gekocht hebben. Hier zaten positieve reacties tussen zoals “Ik bleef trainen omdat ik wilde weten wat er verder in het verhaal ging gebeuren”, “Ik raakte buiten adem tijdens het eerste avontuurlevel”, “Mijn spieren deden de volgende dag pijn” en “Het is prettig om thuis fitnessoefeningen te doen”. De meeste mensen die de game op de eerste dag gekocht hebben in Japan, de VS en Europa, zijn tussen de 20 en 30 jaar oud en veel van hen waren vrouwen. Met het oog op het vakantieseizoen en volgend jaar willen wij de verkoop van Ring Fit Adventure blijven uitbreiden, zodat spelers over de hele wereld ervan kunnen genieten. Ongeacht leeftijd of geslacht.


Ring Fit Adventure maakt de wereld sinds 18 oktober een stuk sportiever.
Next articleAlien: Isolation krijgt gameplay-trailer Previous articleMeer Nintendo 3DS-franchises gaan terugkeren op Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
Jeroen K. | 01 november 2019 14:26 | #288809
collapse
Doet Nintendo goed met zulk soort games.

Ze hebben met de Switch al 1-2 Switch, Nintendo Labo en nu Ringfit Adventure bedacht om verschillende casual doelgroepen aan te spreken, en met succes blijkbaar. Snap alleen niet helemaal waarom het ook weer tot genoeg fanboy-internet-oorlogen leidt waarbij Nintendo-fans dit soort dingen ook zo graag willen verdedigen. Het is gewoonweg niet bedoeld voor de normale Bing Bing Wahoo fans dus let go man.

Wat dat betreft ben ik wel meer een PlayStation-gamer geworden. Dit soort spellen heeft me nooit wat gedaan, maar games als Luigi's Mansion 3 en Pokémon Shield heb ik ook zeker geen hoofdprijs voor over. Death Stranding en The Last of Us 2 haal ik dan juist wel weer vrijwel direct in huis.
Avatar
Sascha | 01 november 2019 14:37 | #288812
Reactie op post #288809 van Jeroen K.
collapse
Persoonlijk ben ik altijd weer benieuwd wat Nintendo zich bedenkt met unieke controllers/speelmanieren. Ik vond het geweldig hoe de WiiU dat extra scherm in sommige games gebruikte (Mario Party op de WiiU was hilarisch als je mij vraagt).

Nintendo durft. Dat werkt niet altijd even goed, maar het spreekt een specifiek soort mensen aan als je mij vraagt. Daarbij moet je gewoon van de exclusives houden (of wachten en hopen dat een game naar de Switch komt... Looking at you Dragonball Z: Kakarot Vampire )
Avatar
Jeroen K. | 01 november 2019 14:40 | #288813
Reactie op post #288812 van Sascha
Dat zeker. De Wii U vind ik misschien wel Nintendo's beste console. En de Switch is eigenlijk een evolutie van het Wii U-concept.
Avatar
Sharjah-Games | 01 november 2019 19:01 | #288820
Reactie op post #288809 van Jeroen K.
Ik denk dat het met smaakt te maken heeft, ik zit bijvoorbeeld niet op Death Stranding te wachten, Last of Us 2 koop ik misschien wel, maar geen musthave voor mij!. Heb Luigi's Mansion 3 net gespeeld, en kan je nu al vertellen wat een toffe game!!. Maar zoals ik al zei, smaken verschillen!!
Avatar
Dreon | 01 november 2019 16:48 | #288815
Dit spel was voor mij een grote verrassing, echt een leuke game! Smile
Avatar
Sharjah-Games | 01 november 2019 18:59 | #288819
Ik vind het geniaal gedaan, had het persoonlijk Ring Fit Adventure niet zo leuk verwacht!. Zelfs mijn kids vinden het leuk.....

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Ring Fit Adventure

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fitness Adventure
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 oktober 2019

Screenshots