Lord of the Rings: Adventure Card Game lanceert met trailers Nieuws | 06 november 2019 11:40 | Auteur: Sascha | Bron: Asmodee Digital

Het wordt tijd om je zwaard, boog en bijl af te stoffen want Asmodee Digital nodigt je uit tot een nieuw Lord of the Rings avontuur. Neem het op tegen de hordes van Sauron in de vorm van een kaartspel.Wat gebeurt als je een kaartspellen zoals Magic: The Gathering en Hearthstone combineert met Lord of The Rings? Een Lord of the Rings-kaartspel natuurlijk. En dat is precies wat Virtuos (Het bedrijf verantwoordelijk voor de Nintendo Switch-versies van Outer Worlds, L.A. Noire en Dark Souls) gemaakt heeft.In Lord of the Rings: Adventure Card Game neem je het op tegen Sauron. Je doorloopt een campagne door zijn hordes te verslaan in tactische gevechten die met kaarten bepaald worden.

Over het spel (Vertaald):
Stel een kaartendeck samen met iconische helden en daag de troepen van Sauron uit in dit spannende, tactische kaartspel. Verken beroemde locaties, voltooi verhaalmissies en creëer je eigen legende in Midden-aarde. Maar pas op voor het Oog van Sauron. Als je zijn aandacht trekt, is alles verloren...

Beleef talloze avonturen, neem het op tegen de duistere troepen van Sauron en bescherm de Vrije Volken van Midden-aarde. Bondgenoten komen bijeen en vijanden verroeren zich. Dit is het begin van je reis.

Het is tijd om je eigen genootschap van helden te leiden door campagnes met een meeslepend verhaal en unieke uitdagingen.

Kies drie helden uit een paar van de bekendste personages uit Midden-aarde. Stel je deck samen rond hun specifieke vaardigheden en krachten. Elke held vertegenwoordigt een van de vier invloedssferen: Leadership, Lore, Spirit en Tactics. Hiermee wordt bepaald welke specifieke kaarten je kunt spelen. Denk goed na als je je deck samenstelt. Als je optimaal gebruikmaakt van je held, ben je in het voordeel tegen de troepen van Sauron. Elke verhaalcampagne speelt zich af op een beroemde locatie in Midden-aarde en houdt je uren bezig. Elke keuze die je maakt draagt bij aan een legende waarover nog jaren gezongen wordt.

Tijdens je reizen kom je grote uitdagingen tegen, maar met je helden en je aangepaste decks kun je de strijd winnen. Soms helpt het om de kracht van meerdere kampioenen van dezelfde invloedssfeer te combineren om grote groepen vijanden het hoofd te bieden. Je kunt ook de Willpower van je personages toevoegen aan de Fate Pool om krachtige vaardigheden te activeren die het tij kunnen keren. Elke missie is anders en er zijn meerdere manieren om te winnen. Ga op zoek naar het deck en de strategie die werken voor jouw genootschap.

Voor elke missie moet je experimenteren met verschillende strategieën. Neem het op tegen grote spinnen, woeste trollen en zelfs groepen krachtige orks. De vijanden die je tegenkomt worden steeds sterker! De Donkere Vorst zal er alles aan doen om je tegen te houden. Hou het dreigingsniveau in de gaten. Als het stijgt, kan Sauron verhaalgebeurtenissen activeren die je opdracht nog moeilijker maken. Als het maximumniveau is bereikt, richt Sauron al zijn aandacht op je en is je opdracht mislukt.
Ga met een genootschap van helden en beroemde personages op avontuur in Midden-aarde.

• Neem het op tegen de dodelijke troepen van Sauron en voltooi verhaalmissies om verder te komen in meeslepende campagnes.
• Ontdek diepgaande gameplay-elementen die uniek zijn voor dit soort kaartspellen.
• Regelmatig worden gratis Encounters uitgebracht. Hiermee breid je je avonturen in Midden-aarde uit met extra campagnes vol nieuwe uitdagingen en vijanden.
• Speel twee spannende campagnes! In Shadow's Reach red je Bilbo van een angstaanjagende spin. In Shadow's Fall ga je samen op onderzoek naar spinnen en orks in het zuiden van Mirkwood.


Lord of the Rings: Adventure Card Game maakt Sauron's leven sinds 5 november moeilijk via de Nintendo eShop.
Next articleTerry Bogard vanaf vandaag beschikbaar in Super Smash Bros.... Previous articleGhostbusters: The Video Game Remastered

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Lord of the Rings: Adventure Card Game

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Kaartspel
Ontwikkelaar: Virtuos
Uitgever: Asmodee Digital
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 05 november 2019

Screenshots