Terry Bogard vanaf vandaag beschikbaar in Super Smash Bros. Ultimate Nieuws | 06 november 2019 15:01 | Auteur: Mitch | Bron: Nintendo

Come on!

Terry Bogard en DLC-pack 4 zijn vanaf vandaag te downloaden in Super Smash Bros. Ultimate. De ruim veertig minuten durende presentatie van Smash Bros-bedenker Masahiro Sakurai eindigde met dit nieuws.




Terry is een karakter in de geest van Ryu en Ken, want net als deze personages kijkt hij altijd automatisch richting de tegenstander. Al zijn speciale moves hebben lichte en zware varianten. Daarnaast kun je ze nog sterker maken door middel van speciale command inputs, bijvoorbeeld door kwart-cirkels te draaien met de analoge stick. Dat is echter niet alles.

Cancels en extra special moves
Special moves kunen namelijk ook in gecancelde varianten uitgevoerd worden, zoals in King of Fighters. Dit werkt door eerst een reguliere aanval uit te voeren en deze vervolgens over te laten gaan naar een special move. Zo raken je special moves altijd en heb je gegarandeerde combo's. Hoe je dit cancelen precies uitvoert, werd niet verteld.


Nee, we zijn nog niet klaar. Terry Bogard is namelijk ook het eerste Smash Bros-personage dat een vierde special move heeft! Hij heeft namelijk twee varianten van zijn side-special. Daarnaast bezit dhr. Bogard ook nog twee super specials: ultiem sterke aanvallen die hij enkel kan uitvoeren als hij boven de 100% damage zit. Ten slotte heeft de Fatal Fury-vechter óók nog een unieke counter: na een spot dodge kan Terry namelijk direct aanvallen



Nieuwe stage en meer
De nieuwe stage is het King of Fighters-stadium en ook deze stage heeft een unieke mechanic. De uiteinden ervan bevatten muren die eerst gebroken moeten worden voordat je je tegenstander het veld uit kan slaan. Verschillende personage van SNK maken hun opwachten in de achtergrond als cameo's. De stage bevat bovendien 50(!) muzieknummers waar je uit kunt kiezen.

Tot slot zijn er nog wat kleine tweaks gedaan. Zo kun je in arena's online voortaan kiezen voor random Battlefield én Omega-stages, kan de host de regels aanpassen én kun je elkaar (vooraf opgestelde) berichtjes sturen. Ook is er een sloot aan nieuwe Mii-outfits beschikbaar, ook weer gebaseerd op SNK iconen, evenals een nieuw Spirt Board.

Terry Bogard en DLC Pack 4 zijn vanaf vandaag te downloaden in Super Smash Bros, Ultimate.
Next articleGalar Research Update: Mints, supplementen, Exp. Candy en Egg... Previous articleLord of the Rings: Adventure Card Game lanceert met trailers

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 06 november 2019 16:15 | #288869
collapse
Ok, hij is een beetje street fighter achtig dus met al die inputs en zo. Op zich ziet ie er leuker uit om mee te spelen dan Ryu dus ik ga hem wel proberen onder de knie te krijgen.

Ik ben heel erg benieuwd naar de 5e character. Aangezien het allemaal 'buiten Nintendo om' characters zijn... Dan zal de 5e vast geen uitzondering zijn.
Avatar
Sascha | 06 november 2019 16:41 | #288870
Reactie op post #288869 van FalconPawnch
Ik zeg: Goose naar Super Smash Bros. Ultimate!
(Waluigi gaan we toch niet krijgen Crying )
Avatar
Yosher | 06 november 2019 17:52 | #288871
collapse
Videopresentatie was wat mij betreft een aanfluiting (was wel leuk om de man plezier te zien hebben, maar dat kan ook buiten de presentatie), genoeg om me zo ver te krijgen dat ik geen eens zin heb om Terry uit te proberen.

Zal vast aan mij liggen, maar als de vorige presentaties maar iets van 20 minuten waren en deze 45 minuten dan lijkt het mij logisch dat je wel iets meer mag verwachten dan wat er nu werkelijk was getoond. En ja ik snap dat dit niet echt een presentatie was om echt veel te onthullen, maar toch. Razz

Ach, weet ik dat voor de volgende keer. Als personage 5 net zo'n teleurstelling is als Terry ga ik de presentatie voor dat personage waarschijnlijk niet eens kijken.
Avatar
FalconPawnch | 06 november 2019 18:47 | #288874
Reactie op post #288871 van Yosher
collapse
maar wat verwachte je dan?
Avatar
Yosher | 06 november 2019 19:22 | #288875
Reactie op post #288874 van FalconPawnch
collapse
Weet ik veel, zoiets als de optie om de character/stage select schermen naar wens aan te passen (of op z'n minst te sorteren op serie), de mogelijkheid om Squad Strike online te spelen, kostuums die eens niet worden verspild aan Mii Fighters, dat soort dingen. Als ze die video 20 minuten langer dan de vorige soortgelijke videos dan is het toch niet gek als je ook iets meer verwacht, of zie ik dat nu verkeerd??
Avatar
FalconPawnch | 06 november 2019 19:56 | #288876
Reactie op post #288875 van Yosher
collapse
hoewel ik je mening deel wat betreft het aan kunnen passen van character select en alternate costumes, zie je de extra tijd-indeling verkeerd ja =')
Avatar
Yosher | 06 november 2019 20:18 | #288877
Reactie op post #288876 van FalconPawnch
collapse
Haha. Ik had gewoon echt niet gedacht dat hij echt bijna die hele 45 minuten vol had kunnen lullen over Terry en zijn stage. Maar goed. Hoe dan ook zit er in update 6.0.0 totaal niks voor mij bij dus hoewel ik dacht lekker een paar potjes te gaan Smashen na het kijken van die video heb ik er helaas toch geen zin in mede dankzij die teleurstelling (ook al is die teleurstelling grotendeels mijn eigen fout). Razz
Avatar
FalconPawnch | 07 november 2019 08:43 | #288881
Reactie op post #288877 van Yosher
hmjah, Terry is gewoon een leuke toevoeging, of de presentatie nou 20 of 45 geduurd heeft. Het veranderd niks aan de character. Ga het nou maar gewoon proberen. je kan ook een keer mee doen met de leden hier. We hebben zojuist gesmashed met z'n 4en. (we spreken af in de "N1 groep chat". Leuke potjes altijd hoor ;-)
Avatar
FalconPawnch | 07 november 2019 00:58 | #288878
Het is uiteindelijk een leuke toevoeging alleen bestuurt ie nogal clunkymet die ongewenste inputs. A en B horen niet dezelfde uitvoering te doen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots